Skandale i 'Gift ved første blik': DR har trukket afsnit tilbage

Foto: DR

Et afsnit af DR-serien 'Gift ved første blik’ er blevet trukket tilbage, efter en meget uheldig fejl er dukket op.

Har man fulgt med i DRs populære serie 'Gift ved første blik’, så ved man, at bølgerne er gået højt mellem de to deltagere Eva og Carsten, der ganske vist startede deres ægteskab med masser kemi, men som hurtigt gik fra hinanden igen.

Nu har et klip, der involverer Carsten, imidlertid vist sig så problematisk, at DR midlertidigt har måtte trække et helt afsnit af serien tilbage. Det skriver Ekstra Bladet.

I afsnittet får Carsten nemlig ved en fejl lækket sit cpr-nummer.

- Der er simpelthen sket den meget beklagelige fejl, at der i et af afsnittene er et cpr-nummer, der bliver vist i et sekund. Det beklager vi selvfølgelig dybt, siger Sofia Fromberg, der er redaktør på programmet, til Ekstra Bladet.

Hun oplyser, at DR fik travlt med at fjerne programmet fra nettet, så snart den uheldige fejl var gået op for dem.

Læs også

Se det nuttede billede: ‘Gift ved første blik’-par er blevet forældre

- I det øjeblik, vi bliver gjort opmærksomme på det, skal vi stoppe det. Vi fjernede programmet, og så fik vi det hurtigt rettet og sløret. Når sådan noget sker, tager vi det naturligvis meget alvorligt. Vi har efterfølgende også rettet henvendelse til produktionsselskabet, som har indberettet det til Datatilsynet, siger Sofia Fromberg til Ekstra Bladet.

Da man fra DRs side havde fået rettet fejlen og sløret cpr-nummeret, blev ændrede afsnit på ny lagt op på DR.dk.

Foto: Eva og Carsten, Gift ved første blik @ DR

Ifølge Sofia Fromberg stod de personfølsomme oplysninger så kort tid på skærmen, at man ikke har kunne se dem med det blotte øje. Alligevel har DR valg at tage sagen meget alvorligt, ligesom man har været i kontakt med Carsten og informeret ham om den uheldige afsløring.

Overfor EB fortæller Carsten dog, at han er meget skuffet over den måde, hvorpå DR har håndteret sagen.

- Det er meget ubehageligt, at mine oplysninger er blevet delt på den måde. Jeg har været i dialog med DR, men de siger, at de ikke kan gøre andet end at beklage. Jeg synes dog alligevel, at det er for dårligt, og derfor har jeg en dialog med advokat, og vi er i gang med at finde ud af, hvad vi kan gøre herfra. Så for mig er sagen ikke slut, understreger Carsten overfor Ekstra Bladet.

Læs også

Mand gjorde rystenede opdagelse på Google Maps: Så styrtede han hjem og gjorde det forbi med konen

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip