Oversigt: DR.dk

Bjarne krævede at Føtex-ansat tog tørklædet af: Så blev han smidt ud

Den 62-årige Bjarne Larsen ville bestemt ikke have hjælp af den 16-årige somaliske Nafiso Ali, der var ansat i Føtex. Hun skulle hvert fald som minimum smide tørklædet, hvis hun ønskede at hjælpe ham.

Far skød mor foran grædende børn efter fund af sexvideo

En far fandt en sexvideo, hvor konen havde sex med hans bedste kammerat. Han mødte derfor op med en 9 mm semiautomatisk pistol hos svigerfamilien, hvor han affyrede flere skud.

Dumme mennesker og fyrværkeri kostede en hest livet

Nogle personer uden en sund fornuft, valgte at affyre fyrværkeri i nærheden af en stald, og det endte med at koste en hest livet, mens tre andre blev skadet.

Mor tabte 56 kilo blot ved hjælp af en lille ændring om ugen

Det er ikke de store ændringer, der kræves, hvis man gerne vil tabe sig. Det har en australsk mor vist, da hun ved blot en lille ændring om ugen tabte sig 56 kilo.

Så meget tjener grevinde Alexandra i timen på hendes tourné

Grevinde Alexandra går fra hendes foredragsturné med tunge lommer. Hun har nemlig en rigtig flot timeløn, når hun står på scenen i forbindelse med sin nye bog "Mit lykkelige land"

Far nægtes skrabelodsgevinst på 1.6 mio. kr.: Der er blevet ændret på loddet

Forestil dig at have vundet 1.6 millioner kroner, og så få fortalt, at du ikke kan få dem udbetalt alligevel. Det er tilfældet for en arbejdsløs 56-årige familiefar fra Sheffield, der fik at vide, at hans skrabelod var blevet ændret.

Lort fundet på alle testede bestillingsskærme fra McDonalds

Hvis du benytter dig af bestillingsmaskinerne hos McDonalds, når du skal have mad, så bør du overveje en ekstra gang, om du ikke skulle finde en anden løsning. Samtlige testede maskiner viste nemlig spor efter lort.

Ad 728x90