Spekulationerne har været store: Anders Breinholt vender tilbage

Kamille Isaksen

3 uger siden

|

20/06/2024
Underholdning
Foto: Pressefoto / HEART MADE MANAGEMENT.
Foto: Pressefoto / HEART MADE MANAGEMENT.
Nu er det endelig blevet bekræftet.

Dagens topnyheder

Anders Breinholt begyndte sin rejse i mediebranchen som radiovært, hvor han hurtigt blev kendt for sin karismatiske og humoristiske stil. 

Han opnåede stor popularitet hos lytterne, og derfor gik der ikke længe, før Anders Breinholt var til at finde i det danske tv som vært på hans populære talkshow program ‘Natholdet’. 

Selvom mange danskere har nydt godt af at se Anders Breinholt i tv’et, er der nu godt nyt, hvis du er en af dem, der har savnet at lytte til ham i radioen. 

Han skal nemlig være vært på et program på radiokanalen P4.

Det bekræfter DR i en pressemeddelelse.

Programmet, som skal byde på latter og god stemning, kommer til at blive sendt søndag formiddag fra 10:00-12:00.

Om det at skulle være radiovært igen siger den garvede vært følgende:

"Jeg er jo opvokset i radio og ‘uddannet’ i radioverdenen, og derfor ser jeg ekstra meget frem til at sidde bag en mikrofon igen. At det så er på en af Danmarks mest lyttede radiokanaler, gør det jo kun endnu sjovere og ikke mindst endnu mere spændende - og en smule frygtindgydende.

"Jeg glæder mig virkelig til at underholde hele Danmark søndag formiddag - et tidspunkt, som måske er det eneste på ugen, hvor der er helt ro på, og der er tid til at være sammen. Og det er kodeordet - at være sammen! Jeg har brug for lytterne, for vi skal lave det her program sammen. De skal være de bærende stemmer i programmet. Lad det hurtigt blive den 18. august," lyder det fra Anders Breinholt.

Premieren på Breinholts nye P4-program er sat til den 18. august.