Trist nyt: Nu er det slut for DR-stjerne

Kamille Isaksen

1 uge siden

|

10/06/2024
Underholdning
Foto: ricochet64 / Shutterstock.com
Det er nu et overstået kapitel for DR-stjernen.

Dagens topnyheder

Da han sidste gang var på udkig efter kærligheden, var det med danskerne på sidelinjen. Denne gang gik der dog et stykke tid, før danskerne blev introduceret til hans nye kærlighed. 

Men kærlighedens veje er uforudsigelige, og for Martin Brodersen, der er kendt fra 'Gift ved første blik', har den seneste tid været en følelsesmæssig rutsjebane. 

Det skriver HER&NU.

Historien om Martin og Malou begyndte tilbage i januar, da de to tv-personligheder mødtes til Reality Awards. Aftenen var fyldt med romantik, hvor de udvekslede kys, dansede sammen og delte flirtende blikke. Malou, som er en kendt karakter fra 'Robinson Ekspeditionen', havde allerede lagt mærke til den 13 år ældre Martin inden festen, og kemien mellem dem var umiddelbart til at tage og føle på.

I de følgende måneder udviklede forholdet sig. Martin afslørede i marts, at de to havde været i konstant kontakt siden deres første møde og havde tilbragt meget tid sammen. Deres forhold syntes naturligt og lovende.

Kærligheden er brast

Men til trods for de positive tegn er forholdet mellem Martin og Malou nu slut. Malou har fundet en ny kærlighed i sin underbo, Henrik. Hun bekræftede deres forhold i et interview med mediet: "Det er min kæreste, Henrik, som er min underbo. Jeg har mødt ham, da jeg flyttede ind i min nye lejlighed, og nu er vi kærester," forklarede Malou.

Hvad der præcist skete mellem Martin og Malou, er stadig uklart, men de danner ikke længere par.