Tv-vært sprang ud som homoseksuel: Reaktionen har slået benene væk under ham

Abdel Aziz Mahmoud var nervøs for endelig at offentliggøre sin seksualitet af frygt for især, hvordan hans muslimske bagland ville tackle det. Nu har han offentliggjort en række reaktioner på, at han er stået frem som bøsse.

For få dage siden offentliggjorde tv-værten Abdel Aziz Mahmoud, hvad der har været en offentlig hemmelighed i mediebranchen gennem længere tid. Han er homoseksuel og bor sammen med sin kæreste Rasmus.

Det var efter journalistens udsagn en lettelse endelig at kunne være åben om sin seksualitet, men det var ikke uden en vis frygt. For hvordan ville det muslimske bagland, der måske er mere homo-skeptisk end den gennemsnitlige dansker, reagere på nyheden?

Frygten er i den grad blevet gjort til skamme, afslører tv-værten nu på sin Facebook-profil. Her deler han en stribe af de støttebeskeder, han de senere dage har modtaget fra danske muslimer.

Læs også

Tv-vært springer ud som bøsse: 'Det er en letttelse, at vores forhold ikke er en hemmelighed mere'

- Sådan her ser 99,5 % af min indbakke ud. Det glæder mig specielt, at dem jeg deler baggrund med reagerer sådan. Der vil altid være uoplyste mørkemænd, der vil prøve at styre andres liv (…) Men for mig er det vigtigste ikke, hvad de siger til hinanden, når de spiller smarte. Men derimod, hvad man gør og siger højt og stolt direkte til mig. Det kan motivere og inspirere, lyder det fra Abdel Aziz Mahmoud.

Han deler mange billeder af beskeder han har fået.

(Artiklen fortsætter under billederne)

 

 

 

 

Tv-værten er lykkelig over modtagelsen af nyheden.

Læs også

Nu vil Amalie være med i Melodi Grand Prix: "Jeg er ligeså god som Medina med min stemme"

(Artiklen fortsætter under billederne)

 

 

 

- Og jeg er taknemmelig for, at de store medier denne gang ikke har givet opmærksomhed til de der tåber, som set så ofte før. Der er nogle mennesker, der helt klart skal rykkes. Vi er igang, skriver han.

 

 

Dagens Gossip