Paul forlader sin forlovede for en kvinde, som han har mødt online - får sig en kæmpe overraskelse

Henrik R

4 uger siden

|

23/06/2024
Underholdning
Foto: Privat
Paul fik sig lidt af en overraskelse, efter at han havde forladt sin forlovede.

Dagens topnyheder

Fremtiden tegnede lys for 30-årige Rebecca Lewis og hendes ét år yngre kæreste Paul Rusher.

De var blevet forlovede med henblik på et bryllup, men så begyndte en mystisk person at blande sig i de to englænders forhold. 

En venneanmodning på Facebook fra en fremmed person blev startskuddet til et trekantsdrama, hvor den nye person i Paul Rushers liv gav sig til kende på det sociale under navnet Kristen White.

Han begyndte at skrive heftigt med kvinden, der forklarede, at hun boede i Rusland. Hendes profilbillede var smukt, og hun skrev omkring 10 beskeder til ham hver eneste dag i flere måneder.

Efter noget tid erklærede han sin kærlighed til den russiske skønhed, som han ikke havde mødt i virkeligheden.

Men så skete der det, at Rebecca Lewis opdagede de mange følelsesladede beskeder i kærestens indbakke på det sociale medie.

"Mit hjerte blev knust, da jeg så beskederne fra Kristen. Det var som en lussing i ansigtet. Ikke mindst fordi, at de begyndte at skrive sammen lige omkring det tidspunkt, hvor Paul havde friet til mig," siger Rebecca Lewis til Mirror.

Hun konfronterede ham med de mange beskeder, og Paul Rusher forklarede, at han nu ville forlade kæresten.

Forlovelsen var afbrudt - Rebecca Lewis pakkede et par tasker og drog i eksil hjemme hos forældrene.

"Jeg mistænkte Paul for at være utro, men jeg havde aldrig forestillet mig, at han ville dumpe mig til fordel for en person, han ikke engang havde mødt," siger Rebecca Lewis.

Den 30-årige kvinde begyndte nu at lege detektiv i et forsøg på at blive klogere på kvinden med det flotte billede på Facebook.

Hun fandt ud af, at der var tale om en vaskeægte fusker, der gemte sig bag et foto af en russisk fotomodel, og vedkommende ville nu have penge af den forelskede engelske mand.

Paul Rusher var tæt på at sende over 30.000 kroner til svindleren, hvilket blandt andet skulle være nok til at flyve den russiske skønhed til England, men Rebecca Lewis fortalte ham alt om, hvordan det i virkeligheden hang sammen.

"Han havde fortalt sine venner og forældre om Kristen, men nu måtte han forklare dem, at hun ikke eksisterede," siger Rebecca Lewis.

Efter afsløringen valgte hun at tage sin fuppede mand tilbage.

"Paul har indset, at han har været en kæmpeidiot, men vi er nu ved at genopbygge vores forhold. Mine forældre var forfærdede, da jeg forklarede dem om min beslutning om at tage ham tilbage, men nu er vi stærkere end nogensinde," siger Rebecca Lewis.