‘Ups, vi er voksne’-stjerne hyldet: Se den rørende video her

Skrevet af Kamille Isaksen

2 uger siden

|

30/05/2024
Underholdning
Foto: Story Productions/TV 2
Foto: Story Productions/TV 2
Det bliver nok en gestus, som TV 2-stjernen sent vil glemme.

Dagens topnyheder

Hvis man er en af dem, som har fulgt med i TV 2’s seerhit ‘Ups, vi er voksne’, så er man helt sikkert stødt på den altid charmerende Jeff. 

Hvis du er en trofast seer, så er det nok ikke gået nogens næse forbi, hvilket fodboldhold, som Jeff Pitzner støtter. 

Flere gange har Jeff fremvist sine forskellige FCK-trøjer til seerne, og der er vidst ingen tvivl om, at det er de blå og hvide farver, som har vundet hans hjerte. 

I et af de nyere afsnit får seeren et indblik i nogle af de problemer, som Jeff døjer med i hverdagen. Han har gigt i fødderne, og det var derfor heller ikke sikkert, at han kunne overholde den tradition, som han og hans far har. Men som seerne kunne se, så trodsede Jeff smerterne og så FCK trække i trøjerne endnu engang.  ham og hans og vi har endda fulgt Jeff og hans far til en kamp, hvor FCK endnu engang trådte i trøjerne. 

I søndags blev Jeffs store dedikation anerkendt på en helt særlig måde.

I et Instagram-opslag fra FC København ses Jeff på tilskuerrækkerne sammen med hans venner, hvor de trofast har støttet det blå og hvide hold. 

Selvom kampen mod FC Nordsjælland endte 1-1, var det Jeff, der blev dagens store vinder. Efter at have hjulpet med at skabe den rette stemning inden kampstart, blev Jeff belønnet med en særlig gestus fra en af spillerne. FC København delte efter kampen: "Som prikken over i’et og som tak for at sikre, Parken var klar, fik Jeff i går Orris trøje efter kampen."

Du kan se den rørende video af Jeffs oplevelse herunder.