Vild med Dans: Ikke flere overraskelser. Nu må hun forlade programmet i aften

Nu kan den snart ikke gå længere. To uger i træk er det kommet store overraskelser i Vild med Dans, men det bør altså stoppe her.

Vild med Dans er kommet godt i gang i denne sæson, men allerede fra det første program, har det overrasket de mange tv-seere. Normalt plejer det at være forholdsvis let at spotte, hvem der bliver den næste deltager til at forlade programmet, men dem der stemmer, har i den grad taget fusen på oddssætterne.

Birgit Aaby har i to programmer været storfavorit til at skulle forlade programmet sammen med hendes dansepartner Frederik Nonnemann, men i stedet har det været to store overraskelser i form af Marie Bach Hansen og senest Christel Pixi, der i stedet har forladt programmet.

Læs også

Chris og Steph bookede rejse for 16.000 kroner, velvidende at Thomas Cook gik konkurs: Nu vil de have penge tilbage

Nu resterer der så ni par i programmet, og oddssætterne er begyndt at resignere en lille smule. De tør nemlig ikke udbyde det helt lave odds på, at Birgit Aaby forlader programmet i aften.

Selvom de har hævet oddset en smule på hende, så er det fortsat hende, der er den største favorit til at forlade programmet. Hun har tidligere været i omdans, og hun virker som en af de personer, der har mindst opbakning blandt tv-seerne.

Danske Spil har derfor valgt at give odds 3.20 på, at Birgit Aaby og Frederik Nonnemann bliver stemt ud af aftenens program, mens Oscar Bjerrehuus og Asta Björk samt Michael Maze og Mie Moltke giver odds 3.75 til at forlade programmet.

Tv-seerne elsker Umut

Tv-kokken Umut Sakarya var ikke spået til at nå særlig langt i danseprogrammet, hvor han var blandt en af de største favoritter til at ryge ud efter det første program.

Nu har piben dog fået en anden lyd, og Danske Spil afslører, at rigtig mange danskere har valgt at sætte deres penge på ham, som vinder af Vild med Dans.

“Vi får flere og flere penge på Umut Sakarya og Jenna Bagge som vindere af Vild med Dans. Lige nu er de det par, trejdeflest har spillet på som vinder. Noget af det hænger nok sammen med, at du får odds 15 for Umut som vinder lige nu, men det viser også, at han er rigtig god til at få stemmer,” lyder det fra Danske Spils oddssætter Mathias Reimer Larsen.

Umut går dog ikke hen og vinder programmet, hvis man skal tro oddssætteren. Han mener nemlig, at Umut har ramt den bølge, som Allan Simonsen også havde, hvor folk stemmer på ham, selvom de faktisk ikke ser programmet.

Når det sker, så plejer deltagerne at ryge ud kort inden finalen, og det spår Danske Spil også bliver tilfældet med Umut.

Hvad tror du? Vinder Umut Vild med Dans? Ryger Birgit Aaby ud i aften?

Læs også

Vandt en million i Lotto: Skældte Danske Spil ud

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip