Vold i familien: Gustav blev tæsket gul og blå som barn

Den underholdende og glamourøse Gustav, som danskerne har lært at kende i diverse tv-programmer, bærer på en tung hemmelighed fra barndommen, som realitystjernen fortæller om i sin nye biografi "Mit Sande Jeg". Det skriver herognu.com.

Gustav Andersen Salinas barndom står i stor kontrast til hans liv i dag.

Latino-loveren kom til verden for 23 år siden i Aarhus med en chilensk mor og en dansk far. Da Gustav var et par år, flyttede familien til Chile, men kort efter pakkede faren kufferten og rejste hjem alene.

LÆS OGSÅ: Er dit barn med på ryge-dille? 10-årige ryger e-cigaretter

Som fem-årig mister Gustav sin far efter en blodprop. Og det betyder endnu engang store omvæltninger for den lille Gustav, som kun taler spansk. Gustav og hans brødre kommer til at bo hos deres onkel og tante i Danmark i et år, mens moren tager til Chile.

Brødrene rejser derefter til morens hjemland, hvor hun har fundet en ny mand. Denne mand gør livet til et helvede for Gustav.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

– Thadeus, min chilenske stedfar, var psykopat. Mens jeg var i Danmark havde jeg glemt mit spanske, så jeg havde svært ved skolen. Derfor ville han læse lektier med mig. Han blev sur, når jeg ikke kunne mine ting, og så bankede han mig. Han rev mig i håret, tog sit bælte og piskede mig og kunne gå fuldstændig amok. Han tævede mig kun, når vi var alene hjemme, fortæller Gustav til herognu.com.

"Mit Sande Jeg" udkommer den 25. marts.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip