X Factor finale: Her er vinderen

Foto: TV 2

I aften og i morgen aften afholdes der X Factor finale 2020. Ifølge bookmakeren Danske Spil kommer der ikke til at være den store overraskelse i, hvem der vinder programmet.

Det var oprindeligt planen, at X Factor 2020 skulle have afholdt finale i begyndelsen af april. Her halvanden måned senere er underholdningsprogrammet fortsat ikke afgjort, men det bliver det nu.

Læs også

Klamt eller genialt: Fie Laursen sælger sine brugte trusser

I aften begynder X Factor-finalen, som så fortsætter igen i morgen. TV2 har nemlig valgt, at finalen skal afholdes over to dage.

I aften skal de sidste fire deltagere i aktion, men til slut må en af dem sige farvel, inden de tre sidste finalister skal kæmpe om sejren i den sidste finale i morgen lørdag.

De vinder helt sikkert ikke

Tager vi et kig hos bookmakeren Danske Spil, så føler de sig meget sikre på, at de både har fundet vinderen af konkurrencen, men også at de har fundet den helt store taber, som må forlade programmet i aften.

De store tabere står til at være duoen ‘Smokey Eyes’, der har været underdog hele vejen gennem programmet. Parret har dog ikke været i farezonen endnu, og derfor kan det også virke overraskende, at de giver hele odds 12.00 på at vinde programmet.

Fra Smokey Eyes er der et pænt spring ned til de næste par deltagere. Emil Wismann der har overrasket alt og alle giver lige nu odds 6.00 gange indsatsen igen til at vinde X Factor, mens Mathilde Caffey i skrivende stund står til odds 5.00.

Nu er der så kun en tilbage, og det er bookmakernes altoverskyggende favorit. Alma Agger.

Siden det første program har hun været favorit til at finde konkurrencen på grund af hendes storslåede stemme, og hvis hun vinder den dobbelte finale, så giver det blot odds 1.45 gange indsatsen igen på hende.

Hvem tror du forlader programmet i aften, og hvem står tilbage som vinder i morgen aften?

Læs også

Forsamlingsforbudet bliver ændret

 

 

Dagens Gossip