Dette er verdens mest berusede befolkning - Danmark ligger ikke der, hvor du tror

Danmark plejer generelt at være berygtet for det store indtag af alkohol, men faktisk er der en del lande, der er placeret over Danmark, når der er tale om at blive fuld flest gange på et år.

Hvis der er to ting, danskerne er rigtig gode til at fortælle, når de rejser udenlands, så er det, at vi tidligere har haft titlen som det lykkeligste folkefærd, og at vi drikker mere end nogen anden nation.

Ingen af delene kan Danskerne tilskrive sig længere, og nu viser det sig faktisk, at der er mange flere lande, hvor der drikke mere alkohol end danskerne. Det viser en ny undersøgelse der er blevet foretaget på globalt plan.

Læs også

Muslimsk mor kræver Aldi-sovs testet: Det smager af bacon

Professor Adam Winstock der er udannnet psykiater med speciale i afhængighed, foretog en undersøgelse blandt 120.000 mennesker fordelt på 36 lande i verden. Alle lande er ikke inkluderet, og dermed kan der potentielt være en overraskende outsider, der drikker mere.

Undersøgelsen blev foretaget fra den 29. oktober til og med den 30. december sidste år, og her skulle folk svare på spørgsmål om deres alkoholvaner.

Ikke helt overraskende viste det sig, at England lå klart i spidsen. Svarene viste, at briterne i gennemsnit drikke sig fulde 51.1 gange i løbet af en periode på 12 måneder. Det svarer til næsten en gang hver uge, viser disse resultater af undersøgelsen.

Danskerne “skuffer”

Foruden briterne der ligger helt i top med deres 51.1 fulde dage om året, så var de andre engelsktalende lande også helt i top. I USA er det 50 dage om året, at de gennemsnitligt drikker sig fulde, mens det er 48 gange i Canada.

I Australien er tallet 47 dage om året, men retter vi blikket mod os selv, så er Danmark faktisk et stykke væk fra de nationer, hvor de oftest bliver fulde i løbet af et år.

Ifølge LadBible der har haft et kig på de fulde resultater, så bliver danskerne i gennemsnit fulde 42 dage om året, hvilket alligevel er en pæn forskel i forhold til de ovenstående nationer. Til gengæld kommer det måske som en lille overraskelse, at Irland er placeret under Danmark med 41 dage om året.

Helt i bunden af undersøgelsen finder vi også et par overraskelse. Tyskland som ellers er berømt og berygtet for deres mange lækre øl, er blandt de lande i verden, der drikker mindst. Hvert fald blandt de 36 lande, der deltog i undersøgelsen.

I gennemsnit bliver tyskerne fulde 22 gange om året, hvilket også er tilfældet for colombianere. Det land der scorede aller lavest i testen var Chile, der “blot” bliver fulde 16 gange i løbet af et år.

Mens de fleste sikkert har hygget sig i størstedelen af deres branderter, så svarede 38 % af alle deltagerne, at de gerne vil drikke mindre i det kommende år.

Læs også

Ung mor drak seks dåser energidrik om dagen: Nu har hun pacemaker

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip