Gåden er løst: Sådan ser du nemt, om en mand er forelsket

Kvinde, har du også diskuteret en mands opførsel i detaljer med dine veninder i håb om at finde ud af, hvad hans sande følelser er? Hvis svaret er ja, så læs videre.

Forskere fra det amerikanske universitet Seattle Pacific har nærstuderet 11 forelskede pars gangart. Og her kan man forholdsvis nemt se, om en mand er forelsket. Det skriver news.com.au.

Læs også: Svar på disse seks spørgsmål før I flytter sammen

Undersøgelsen viste, at en mand sætter farten gevaldigt ned, når han går ved siden af en kvinde, som han er forelsket i, for at matche hendes tempo. Går han ved siden af en veninde, går han en smule langsommere, men hun bliver stadig nødt til at sætte farten op for at følge med.

Går to heteroseksuelle mænd ved siden af hinanden, går de hurtigere, end de ellers ville gøre.

Forskerne mener dog ikke, at der er tale om betænksomhed, når en mand sætter farten ned for sin elskede. De gør det formentligt for at sikre, at kvinden passer godt på sine æg, da fysisk anstrengelse kan nedsætte kvindens fertilitet.

Læs også: Se hvor ofte vi dyrker sex: Er dit sexliv normalt?

En af forskerne i undersøgelsen, Dr. Cara Wall-Scheffler, mener, at undersøgelsens resultater, kan fortælle almindelige kvinder nogle sandheder.

- Det ville i hvert fald være problematisk, hvis en kæreste går et stykke foran sin mage. Desuden, hvis en kvinde tror, at en mand blot er en ven, men han bliver ved med at sætte farten ned, ville jeg overveje, om han var interesseret i mere, siger hun.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip