Ny forskning: Grimme mennesker tjener flest penge

Et studie er nået frem til, at meget lidt attraktive personer til gengæld har de bedste lønninger.

Hvis du har ambitioner om at tjene mange penge her i livet så kast lige et blik i spejlet først.

For hvis du render rundt og er gudesmuk, så kan du muligvis får svært ved at nå dine mål. Til gengæld kan du godt begynde at glæde dig til din fremtidige formue, hvis du ikke har udseendet med dig.

Sådan lyder i hvert fald den opsigtsvækkende konklusion på et engelsk-amerikanske forskningsstudie, der peger på, at grimme personer tjener signifikant flere penge i forhold til andre. Det skriver Business Insider.

Læs også

17 år gammel hund hyldet af politiet: Da betjente så, hvad hunden havde fundet, gjorde de store øjne

Mens mange formentlig har gået og antaget, at det er de smukkeste mennesker, der også ender som de mest succesfulde og velhavende, så er forskerne i studiet nået frem til det stik modsatte. De forklarer nemlig, at personer, der kan kategoriseres som ’meget lidt attraktive’ tjener betydeligt mere end de personer, der kategoriseres som 'meget attraktive'.

De ’meget lidt attraktive’ personer tjener endda også mærkbart flere penge, end personer der ’bare’ er uattraktive.

Studiet, der har været publiceret i The Journal of Business and Psychology, er blevet foretaget af forskere fra London School of Economics and Political Science og University of Massachusetts in Boston.

Læs også

Sjællandsk kvinde vågnede op til uvirkelig sms: 'Min mands nattesøvn var helt ødelagt’

Sammen har de analyseret data fra 20.000 unge amerikanere, hvorfra de har foretaget interviewes og forsøgt at måle forsøgspersonernes fysiske tiltrækning, fra de var 16 år og yderligere tre gange, indtil de fyldte 29 år. Alt sammen for at forsøge at kortlægge en sammenhæng mellem deres udseende og indkomst.

Og konklusionen var klar; de personer, der blev vurderet til at være meget uattraktive havde over årerne udviklet sig til de personer med de højeste lønninger.

Baggrunden for studiet har været de mange spekulationer om, hvorvidt arbejdspladser diskriminerer 'meget uattraktive' personer, når det kommer til løn og forfremmelse. Noget der, ifølge studiet, tilsyneladende ikke er tilfældet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip