Sig farvel til snask og fedtede fingre: Nu kan du få ketchup i skiver

Foto: Sliceofsauce/Instagram

For fremtiden behøver du ikke frygte at få fingrene smurt ind i ketchup. En revolutionerende opfindelse har nemlig set dagens lys.

For adskillige mennesker er ketchup et uundværligt tilbehør til mange rettet - især som smagsforstærker i en klassisk burger.

Men som de fleste burger-entusiaster kan skrive under på, så kan den populære tomatsauce være lige så besværligt, som den er velsmagende.

For når man sætter tænderne i en saftig burger, så sker det alt for ofte, at ketchuppen sprøjter ud og løber ned over dine fingre og videre ned på ærmet, bordet eller bukserne.

 

Pludselig er man fedtet ind i en blanding af ‘ketter’ og burgersaft og forbander det ellers lækre tilbehør langt væk.

Nu er der imidlertid håb for dem, der elsker ketchup, men også altid spilder den til højre og venstre. 

 

Den amerikanske virksomhed Bo's Fine Foods har nemlig lanceret det både gale og geniale koncept Slice of Sauce, der byder på det nyskabende fænomen ketchup i skiver. 

Under sloganet ‘A Better Way to Sauce’ tilbyder firmaet velsmagende ketchup, der ikke kommer i flasker, men i pakker - ligesom skiveskåret ost.

 

Ifølge Bo's Fine Foods er der tale om 100 procent naturlige ketchup-skiver, der er fremstillet af tomat og fri for konserveringsmidler. Man kan endda få produktet i en række forskellige smagsvarianter alt efter, hvilken type ketchup man er til.

Produktet sælges i praktiske pakker med otte tynde skive ketchup i hver, så man nemt og hurtigt kan smække en skive ind i sin burger, sandwiches eller toast - eller hvor man nu ellers benytter ketchup. Det skiveskårne produkt kan selvfølgelig også smeltes over andre retter, hvis man mere er til den flydende variant.

What is it?  It's a slice of ketchup!  A no-mess layer of flavor with the best ingredients we could find.  Coming soon to a grocer near you!

Sidst men ikke mindst skal Slice of Sauce heller ikke på køl, men kan opbevares i en skuffe eller et skab, ligesom du slipper for den klodsede ketchupflaske, der altid bliver fedtet og klumpet i toppen.

Projektet søger lige nu opbakning til at blive sat i masseproduktion, og derfor kan man donere penge til formålet på hjemmesiden Kickstarter, der er en amerikansk internetplatform, som formidler finansiering af projekter ved hjælp af crowdfunding.

 

 

 

Dagens Gossip