Stjernetegn

01/01/2019 21:15

webmaster

Videnskab
Stjernetegn dato og beskrivelse
De 12 stjernetegn og deres betydning.
Alle mennesker har et stjernetegn, og ifølge astrologien er en del af de egenskaber vi fødes med ikke tilfældige, men er styret af, hvilket af de tolv stjernetegn, som vi er født i.

Mest læste i dag

Astrologiens rødder går over 1000 år tilbage f.kr og opstod i Babylonien, og handler om, hvordan universet påvirker os fra det øjeblik vi fødes og til vi dør.

Stjernetegn

Ligesom der er 12 måneder, er der også 12 stjernetegn i den astrologi, der benyttes i vesten, men de ligger lidt forskudt af månederne. De starter også forskelligt fra kalenderåret, og vædderen dyrekredsens, som den kaldes, første tegn starter i slutningen af marts.

Hypotesen er, at hvert menneske fødes med en række karakteristika, der bestemmes af planeternes placering på det pågældende tidspunkt, og at hvert stjernetegn rummer sine helt unikke egenskaber.

Nedenfor kan du se, hvilke egenskaber, der kendetegner de enkelte stjernetegn.

Vædderen 21. marts – 19. april

Væddere er karismatiske, optimistiske og hjælpsomme.

De elsker udfordringer, og er dygtige til at sætte skibe i søen. De har sans for at lede og fordele opgaver og er gode til at samarbejde, hvis de får lov til at styre.

De er til gengæld knap så gode til at få færdiggjort de projekter, som de involverer sig i og kan være temperamentsfulde, når tingene går dem imod.

Du kan læse mere om vædderens egenskaber her: Vædder stjernetegn

Tyren 20. april – 21. maj

Tyre er dejlige, rolige og ikke mindst tålmodige mennesker, der sætter stor pris på såvel følelsesmæssig tryghed som forkælelse af alle kroppens sanser.

De er livsnydere og elsker deres ejendele, og de deler meget gerne med andre. Det er simpelthen en del af fornøjelsen.

De kan dog også være særdeles stædige på godt og ondt. Mens vedholdenhed er en god egenskab, når man skal gennemføre noget, så er den knap så hensigtsmæssig, når tyren står over for forandringer og vil bevare status quo for enhver pris.

Du kan læse mere om tyrens egenskaber her: Tyr stjernetegn

Tvillingen 22. maj – 21. juni

Tvillingen lyser op i et hvert selskab med deres humør og veltalenhed. De er de fødte entertainere, og de er intelligente, charmerende og svære at modstå.

De er både livlige og udadvendte, og interesserede i andre mennesker og ting – blot ikke så længe ad gangen.

De er utålmodige og foretrækker at afsøge overfladen, frem for at gå i dybden. De keder sig let, og det betyder, at det er svært for dem at gøre projekter færdige, sidde i det samme job igennem en årrække eller at holde ved den samme partner.

Du kan læse mere om tvillingens egenskaber her: Tvilling stjernetegn

Krebsen 22. juni – 22. juli

Krebsen er et omsorgsfuldt tegn, der på moderligvis passer godt på sine venner og familie. 

Dette stjernetegn vil gøre alt for at hjælpe og beskytte sine nærmeste, men krebsen har til gengæld selv svært ved at komme ud af sin skal og holde ligeså meget af sig selv, som den gør af andre.

Krebsen kan derfor godt være humørsyg, og det kan gøre den til et svært bekendtskab indimellem.

Du kan læse mere om krebsens egenskaber her: Krebs stjernetegn

Løven 23. juli – 22. august

Løven er en fest, og den elsker at være i centrum. Den er også god til det, og andre tiltrækkes automatisk af dens evne til at skabe sjov og spænding.

Den har talent for at lede, og knap så meget talent for at indordne sig.

Løven er meget ærlig, og hjælpsom over for sine omgivelser, men den forventer til gengæld også underkastelse og tilbedelse i en eller anden udstrækning. 

Dens store selvtillid, trang til at styre og appetit på livet kan føre til udmattelse af omgivelserne.

Du kan læse mere om løvens egenskaber her: Løve stjernetegn

Jomfruen 23. august – 22. september

Jomfruen er perfektionist i alt, hvad den foretager sig.

Alt i jomfruens liv organiseres på en eller anden måde, så intet er overladt til tilfældighederne. Selv kærligheden kan blive som et regneark, hvor der er en bundlinje og et resultat i enten den ene eller den anden retning.

Der bliver aldrig sprunget over, hvor gærdet er lavest, for jomfruen er grundig. Lidt for grundig ind imellem, for den har så meget sans for detaljer og fejlfinding, at det forhindre jomfruen i at komme frem til en beslutning eller en løsning.

Du kan læse mere om jomfruens egenskaber her: Jomfru stjernetegn

Vægten 23.september – 22.oktober

Vægte er imødekommende, diplomatiske og ikke mindst selskabelige, og de er derfor befriende nemme at være sammen med. De er gode lyttere og får andre mennesker til at føle sig vigtige.

De har sans for skønhed, uanset om det er inden for kultur, mennesker eller omgivelser, og de elsker at flirte.

Vægte er intelligente dygtige til at se sager fra flere sider, og til at se muligheder, men netop den gave, betyder desværre også, at de ofte ender med at være ubeslutsomme.

Du kan læse mere om vægtens egenskaber her: Vægt stjernetegn

Skorpionen 23. oktober – 22. november

Skorpionen er lidenskabelig og en fremragende menneskekender. Det gør den attraktiv for andre at være i nærheden af, men den kan også være farlig.

Den er nærmest besat af kontrol, men ikke ud fra en dominerende vinkel som sådan. Det handler mere om, at alt skal give mening for den, og den skal kunne se formålet.

For skorpionen er et meget sammensat tegn med mange modsætninger. Den er en fantastisk ven og problemknuser, men ve den der kommer på tværs af dens planer. 

Du kan læse mere om skorpionens egenskaber her: Skorpion stjernetegn

Skytten 23. november – 21. december

Skytten er frihedselskende og kan ikke udstå en ensformig hverdag. Derfor er Skytten også altid på jagt efter nye oplevelser, der kan begejstre den og som den kan lære af.

For skytten er nysgerrig og åben og elsker at lære, og det er vigtigt, at den bliver udfordret, ellers bliver den nødt til at smutte, inden den keder sig ihjel.

Det betyder også, at den altid er en fest at hænge ud med.

Du kan læse mere om skyttens egenskaber her: Skytte stjernetegn

Stenbukken 22. december – 19. januar

Stenbukken vil gerne stå på toppen, og den kommer også derop, da den er meget ambitiøs og arbejdsom. I stenbukkens verden er status og økonomi den måde, man måler succes på.

I forhold til andre ting i livet har stenbukken en ligeså konservativ tilgang. 

Det betyder, at de er forsigtige i pengesager, og at familien er vigtig for stenbukken, der ikke automatisk tiltrækker andre mennesker, men må arbejde på sine relationer for at udvikle dem hele tiden.

Du kan læse mere om stenbukkens egenskaber her: Stenbuk stjernetegn

Vandmanden 20. januar – 18. februar

Den tålmodige vandmand går op i at hjælpe andre med liv og sjæl. Den er venlig og omgængelig af natur.

Vandmanden tiltrækker let andre mennesker, og den er glad for selskab, men den har et dybt behov for at kunne trække sig tilbage og lade op helt alene.

Selvom vandmanden er rar og godheden selv, kan den godt hidse sig op, hvis den ikke føler sig værdsat.

Du kan læse mere om vandmandens egenskaber her: Vandmand stjernetegn

Fisken 19. februar – 20. marts

Fiskene er opfindsomme, fleksible og ikke mindst følsomme.

De er det mest omsorgsfulde stjernetegn, for der ligger ingen bagtanker bag deres interesse for andre mennesker, men til gengæld bliver de meget påvirkede af andre menneskers situation.

Fiskene har et stort potentiale, men er desværre ikke så gode til at udnytte det, fordi de helst vil arbejde på egen hånd, fremfor at arbejder sammen med andre, der kunne have hjulpet dem til det ønskede resultat.

Du kan læse mere om fiskenes egenskaber her: Fisk stjernetegn