Derfor er krebsen den bedste elsker og partner

Det er heldige mennesker, som har fået kløerne i én med stjernetegnet krebsen.

Krebsen er en god elsker og partner af mange grunde.

De kendetegn, man ofte forbinder med stjernetegnet krebsen, er en helt unik god kombination, når det kommer til at være givende i et forhold og i en seng.

Krebsen har fødselsdag imellem 22. juni og 22. juli.

Her er nogle af grundene til at finde sig en krebs til at gøre sig selskab i livet og og på lagnerne:

1. Krebsen er meget loyal
Hvis du er sammen med en krebs, kan du være sikker på, de vil forsvare dig til verdens ende - og det, selvom de egentlig ikke er de fødte krigere.

2. Krebsen er kærlighedens tegn
Krebsen er det mest følsomme tegn, og derfor handler de i kærlighedens navn næsten hver gang, de gør noget. Deres stærke instinkt kan være en fordel på lagnerne, såvel som i hverdagens trummerum.

3. De er de ultimative drømmere
Deres store evne for kærlighed kombineret med en god fantasi, gør at de er stærke drømmere, når det kommer til parforhold. De vil se ud i fremtiden og lægge gode planer for jer.

4. Deres empatiske side gør dem til gode elskere og venner
Man kan lade dem vide sin inderste følelser og være sikker på, at der bliver taget hånd om dem. Deres empatiske side gør dem også til givende elskere.

5. Krebsen tilpasser sig nemt
For eksempel har krebsen nemt ved at være alene. De har svært ved at være ensomme - men kan til gengæld sagtens finde ud af at bruge store mængder tid alene. Så hvis man er sammen med en krebs, kan man godt få tid for sig selv.

7. Krebsen er åbensindet
Man vil altid føle sig tilpas i selskab med en krebs. De er nemlig meget åbensindede og dømmer dig derfor ikke. Måske er det også en egenskab, der går igen, hvis du har specielle ønsker i sengen.

8, Krebsen er overraskelsernes mester
Selvom de er følsomme, så har de også en eventyrlig side, som vil fortrylle dig. En krebs er ikke lige til at se igennem, og derfor vil du altid ønske mere, når du er sammen med en krebs.

Så hvis du sidder på din første date og finder ud af, at vedkommende overfor dig er en krebs, så er det bare med at slå til.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip