Studie: Personer med dette kæledyr er oftest utro

Foto: Shutterstock

Ifølge et studie kan dit kæledyr muligvis sladre om, hvorvidt du er typen, der kan finde på at have en affære.

Hund eller kat?

Dette spørgsmål har givet genlyd i århundreder, og i Danmark er mange stadig dybt splittede, når det kommer til diskussionen om, hvilket kæledyr, der er bedst.

For selvom hunden eftersigende er menneskets bedste ven, så findes der rigtig mange, der hellere vil være bedste venner med dens evige nemesis, katten.

Læs også

Derfor bør du aldrig klappe en hund på hovedet

Nu viser en opsigtsvækkende undersøgelse imidlertid, at det ikke er ligegyldigt, hvilket kæledyr din partner holder sig. I hvert fald ikke hvis du vil undgå, at vedkommende er dig utro. Det skriver Daily Star.

Undersøgelse er blevet foretaget på vegne af IllicitEncounters.com, der er en datingsiden for gifte personer, der søger en partner at være utro med.

Blandt brugerne af siden har man kigget nærmere på, hvilket kæledyr der er mest populært, og her står det klart, at brugernes firbenede venner foretrækker Whiskas frem for Pedigree.

Læs også

Kvinde mistænker sin mand for utroskab: Har lagt mærke til to bekymrende detaljer

Hele 25 procent - altså hver fjerde - af utroskabssidens brugere svarede nemlig, at de havde en kat.

Derimod var det kun 10 procent af de adspurgte, der havde en hund som kæledyr.

- Der er allerede lavet masser af videnskabelige undersøgelser, der konkluderer, at du bliver lykkeligere og sundere af at have en hund, og nu kan du også tilføje loyalitet til den liste, lyder det fra Christian Grant, der er talsperson for datingsiden.

Læs også

Disse 9 ord vil mænd gerne høre efter sex

For mange kommer resultatet af undersøgelsen måske ikke som det store chok. I hvert fald ikke hvis man tror på, at man som ejer ofte minde om sit kæledyr. Hunde er nemlig kendt for at være trofaste og loyale, mens katte er egenrådige og ikke helt til at regne med.

Dermed gør singler muligvis klogt i at date en hundeejer fremfor én, der holder kat. Bare lige for at være på den sikre side.

Og nå ja - så bør man ligeledes holde et vågent øje med andre kæledyrsejere. 16 procent af de utro brugere af IllicitEncounters.com ejer nemlig en guldfisk, mens 13 procent har en hamster eller en ørkenrotte.

TV2 opskrifter - Her finder du de mest populære anretninger på TV2 Opskrifter. Vi prøver altid at bringe de bedste retter og altid på jagt efter nye spændende madopskrifter.

 

Dagens Gossip