Vil dit ægteskab holde? Her er fire ting, som afslører holdbarheden

Har du kurs mod sølvbrylluppet eller skilsmissen? Se listen over de faktorer, der er afgørende for, om dit ægteskab holder til døden jer skiller.

Den romantiske forestilling om, at man er mand og kone til døden skiller, får hyppigt baghjul af virkeligheden, som er fyldt med forliste ægteskaber.

Ifølge Ph.D-forskeren, Randal Olson, som er datalog ved Michigan State University kan man pege på fire faktorer, der indikerer, om et ægteskab er stærkt eller ej. 

Randal Olsen har fundet frem til de fire kendetegn på holdbare ægteskaber ved at studere store mængder ægteskabsdata. Nedenfor følger de fire vigtige faktorer:

1. At få børn. Ægtepar, der får børn har 76 procent mindre chance for at blive skilt end barnløse par. Det gælder også, hvis man får børn inden ægteskabet.

2. Være jævnaldrende. Jo større aldersforskel mellem dig og din ægtefælle, jo mere sandsynligt er det, at dit ægteskab ender i skilsmisse. 1-5 års forskel giver ingen grund til bekymring, men hvis du er gammel nok til at være din kones far er dit ægteskab formentlig i fare.

Kaste op - Hvis du føler dig ubehagelig tilpas, efter du har spist noget, der ikke rigtig passer din krop, så kan det være lettere at få dig selv til at kaste op end at håndtere den kvalme, du føler.

3. Have det samme uddannelsesniveau. Folk, der har lidt tilfælles kan få anstrengte forhold. Faktisk er der 43 procent større chance for, at folk med forskelligt uddannelsesniveau bliver skilt end folk med samme uddannelsesniveau.

4. Være sammen. Ægtepar, der klarer det første årti sammen, har halvt så stor sandsynlighed for at blive skilt i deres levetid, som de par, der ikke overlever de første ti år.   

Arrogant - 12 forskelle på at være arrogant eller selvsikker.

 

Dagens Gossip