11-årig skolepige var for udfordrende klædt: 'Drengene kan ikke styre sig'

Årsagen var, at unge Bella Jones iført blomstrede gamacher og kort kjole tilsyneladende var for udfordrende klædt.

Episoden fandt sted på Lansing Middle School i den amerikanske stat Kansas den 24. august. Det skriver Metro.

Pigens mor Kimberly Jones er fortørnet over hændelsen, som hun finder dybt forskruet. Hun skriver i et opslag på Facebook, at hendes 11-årige datter blev sendt på kontoret, fordi hendes lærer mente, at hun brød skolens beklædningspolitik. Og rektor var enig.

Artiklen fortsætter under billedet.

Ifølge skolens politik må eleverne ikke være iført tøj, som er afslørende eller udfordrende - og det var netop sådan, at den 11-årige piges beklædning blev opfattet. Derfor blev hun tvunget til at hoppe i et par joggingbukser resten af dagen.

- 13-årige drenge ikke kan styre sig omkring den slags kjoler, fik Kimberly Jones efterfølgende at vide af ansatte på skolen som begrundelse for beslutningen.

Kimberly Jones har skabt så stor debat med sit vrede opslag på sociale medier, at skolen siden har offentliggjort en ny politik for elevernes beklædning. Her står der specifikt, at gamacher ikke er tilladt. 

Kimberly Jones holder fast i, at hun mener, at hendes datter blev udskammet og ydmyget af personalet på skolen, skriver Metro. Hun forstår ikke, hvorfor hun ikke i det mindste blev kontaktet og bedt om at komme over på skolen med et nyt sæt tøj til sin datter.

- Vi er lige flyttet hertil. Noget af det mest hjerteskærende for mig er, at hun hele dagen før glædede sig så meget til at komme i skole. Og nu hører jeg hende spørge, om vi ikke nok kan flytte. Det er hårdt.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip