21-årig kvinde trodser hadefulde beskeder på nettet - afslører voldsomt tabu, inden hun make-up på

Emil Ryttergaard

399 uger siden

|

15/11/2016
Viralt
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Der er en god grund til at bruge meget make-up for den unge pige, der står fast mod mobberiet på trods af dårlig hud.

Dagens topnyheder

Make-up er til evig diskussion.

Bliver der brugt for lidt, så dækker det ikke godt nok og er dermed overflødigt, imens et helt kilo krudt i ansigtet bliver unaturligt i en sådan grad, at man tror at man snakker med en Barbie-dukke. 

For den 21-årige make-up artist Radka Kovacova får hendes brug af make-up dagligt sindene i kog for dem som følger hende på de sociale medier, skriver Daily Mail

Brugere kalder hende ‘sumpmonster’ og 'ulækker'
For selvom den slovakisk-fødte kvinde får masser af ros for hendes make-up videoer, så er der også tonsvis af brugere, der mobber den unge pige får hendes udseende uden make-up, hvor hun i kommentarerne bliver kaldt sumpmonster og grim.

Foto: Instagram

Radka forklarer selv, at hendes akne begyndte for to år siden efter et større vægttab med nye kostvaner: 

- Siden jeg tabte mig sidste år, har jeg udviklet slem akne i ansigtet. Det bekymrer mig ikke, eftersom at jeg ved, at jeg nok skal vokse ud af det. Derfor vil jeg vise andre unge piger, hvordan de selv kan skjule deres akne, siger hun.  

Foto: Instagram

Efter videoerne har flere venner og brugere på Instagram samlet sig bag den unge kvinde for at være modig nok til vise sig frem uden make-up på den måde, og selv ser hun, at det er vigtigt ikke at skamme sig over sin hud på den måde: 

- Jeg vil opfordre andre til ikke at skamme sig over sin egen hud. Akne er ikke noget man skal skamme sig over, og jeg er glad for at jeg kan få andre til at føle sig smukke, siger hun.