23 ting, der helt sikkert sker, når du har tømmermænd på en hverdag

Foto: Shutterstock

Advarsel til alle, der tager en fyraftensøl eller ti. Det rammer dig lige i røven, og tømmermændene vil præge den kommende dag på den onde måde. Læs her, hvordan.

Dette er ikke et horoskop, men en ganske simpel forudsigelse af, hvordan resten af din dag med tømmermænd højst sandsynligt vil være, hvis du skal på job. Og det bliver ikke kønt.

1) Dit vækkeur ringer. Alt i soveværelset (eller hvor du nu vågner) snurrer. Kvalmen rammer. Trods det, er du ubeskriveligt sulten: Hvordan hænger de to ting lige sammen? Din tidsfornemmelse og stedssans er helt i skoven. Og det vil den nok være resten af dagen.

2) Det går op for dig, at du skal på job. Pis hva'? Karma rammer. Du skal arbejde. I dette stadie af vedvarende tørke i munden, dårlig lugt af gårsdagens drikkevarer hængende i hår og ånde og ikke mindst dunkende hovedpine.

LÆS OGSÅ: 13 grunde til, at det er bedre at blive fuld i vin end andet alkohol

3) Du kommer i tanke om, at du var sammen med kollegaer i går. Ergo røg muligheden for at melde sig syg lige, fordi de ved, at du var stiv og ikke lider af akut opstået omgangssyge. Du skal stå op. Du skal på arbejde. Otte timer. Med folk, du ikke kan huske, hvad du sagde til i går.

4) Du tager et bad. Aaahhhh. Får det så meget bedre. Lugten er væk. Tørken i munden består.

5) Du finder noget tøj frem og griber ud efter dine vigtigste egendele: Din mobiltelefon og din pung. Pung? Hvor er den????

6) Du bevæger dig ud på den herlige tur til arbejde; uanset hvad involverer det blændende dagslys og andre mennesker, der ikke har noget mod at stå, gå eller cykler enormt tæt på din tømmermændshærgede krop.

Desuden gør du noget, der for evigt vil bringe skam i dit liv: Du køber mad i den 7-11, hvor ekspedienten selv engang fortalte dig, at han ikke ville nedværdige sig selv til at æde noget af den mad, han solgte i butikken. Men du havde bare sådan brug for salt mad. Du håber ikke, du møder nogen, du kender, mens du gnasker den klamme, klamme mad i dig.

7) Du er halvvejs på arbejde, da du i en ekstase af frisk luft og salt fra den klamme klamme mad, får bildt dig selv ind, at du da sagtens kan holde den her kørende. Men så går det op for dig, at det er DIG, der stinker af sved. Og at sveden har en sær odeur af den alkohol, du drak i går. Åh nej, hvor pinligt, hvis nogen bemærker det. For sent at vende om og skifte trøje.

8) Nu kommer de. De sure opstød. Midt i myldretrafikken og inde i toget, som ikke har nogen skraldespande, der egner sig til, diskret at tage i mod din opkast, får du gylpebevægelser. De starter i halsen og kommer op i munden. Kan du tillade dig, at levere en brækklat på næste perron? Eller mellem dine ben, så det flyder ind under sædet i det mindste?

9) Du kaster op.

10) Du får det bedre. Men vent. Det er en illussion.

11) Du får lyst til mere mad. Fedt. Salt. Er det for pinligt at tage en burger med på job til morgenmad?

12) Du panikker, da du ser din chef for første gang i dag. I er på vej i elevatoren. Sammen. Du ligner uden tvivl Jerusalems ødelæggelse. Du har rysteture, og du stinker. Bemærker chefen det? “Hvorfor drak jeg så meget?”, tænker du.

13) Du er skrækslagen for at træde ind på kontoret og blive konfronteret med alle de åndssvage ting, du gjorde, men som du ikke kan huske, du gjorde. Eller sagde.

14) Du sætter dig ved dit bord. Hilser knapt nok. Kigger usandsynligt længe ned i dit tastatur, så du undgår øjenkontakten med andre.

15) Shit. Du kommer i tanke om, at du hævede 500 kroner til tequilashots i går. Hvorfor fanden gjorde du det? Nu har du ingen penge resten af måneden.

16) Hedeturene sætter ind. Du får stress af al den sved, fede mad, minusset på kontoen, den klamme lugt fra din krop, og alt det, du ikke kan huske fra i går.

17) Du tænker allerede på dit tredje måltid. Er klokken 10 for tidligt at gå i kantinen?

18) Du beslutter at aflyse alle aftaler sidst på dagen og i aften. Du magter ikke andet.

19) Du drikker dit fjerde glas iskolde vand og får det omgående dårligt. Du løber ud på toilettet med tårer i øjnene af anstrengelse og brækker det hele op. Inklusiv resterne af den klamme klamme mad, du fik på vej på job.

20) Det går op for dig, at du absolut intet har lavet, siden du mødte ind. Du har stirret tomt ud i luften eller ind i skærmen. Måske har du brugt en halv time på at scanne Facebook og undre dig over, hvor mange, der har fået børn, er blevet gift eller forlovet denne uge alene. Slap af mennesker.

21) Du tænker over, hvor mange panodil Zapp og Ibuprofener, du har ædt her til formiddag alene. Nok til at dø af en overdosis? Stille, med fråde om munden og sunket sammen i din kontorstol. Du har ingen energi til at tælle antallet alligevel, så fuck nu det.

22) Var der nogen, der sagde Justeat til frokost?

23) Så gør du det igen. Vil du have en fyraftensøl med kollegaerne? Det er jo torsdag - eller lille-Fredag. Eller lille-torsdag… Hvorfor ikke?
 

 

Dagens Gossip