24-årige Emma blev fyret: 'Jeg er for lækker'

Ane Sørensen

386 uger siden

|

20/02/2017
Viralt
Emma Hulse Foto: Instagram
Emma Hulse Foto: Instagram
Den 24-årige kvinde er overbevist om, at chefen fyrede hende på gråt papir, fordi hun i stedet burde være model.

Dagens topnyheder

Britiske Emma Hulse nåede kun at være på arbejde i fem minutter, da hun for nylig havde en otte timers vagt som freelancer hos et produktionsselskab i London-bydelen Soho.

Derefter blev hun angiveligt sendt hjem af en manager, som sagde til hende, at hun burde gå modeshows. Hun blev altså fyret, fordi hun så for godt ud, mener den 24-årige kvinde.

Det skriver Mirror.

Emma Hulse Foto: Instagram

- De sendte de mig ud på en opgave, før min agent skrev en besked om, at der ikke længere var brug for mig. Jeg kom derhen og talte med manageren, og han spurgte mig: Er du model? Går du ikke modeshows?, siger Emma Hulse.

Den unge kvinde påstår, at manageren bad om hendes telefonnummer og foreslog, at de to skulle ud at have en drink sammen.

Emma Hulse var skuffet over at blive sendt hjem. Hun arbejder for forskellige selskaber og hævder, at ingen har sendt hende hjem på grund af hendes udseende før. Hun havde læbestift, en skjorte og bukser på den dag og mener ikke selv, at hun var klædt på en upassende måde.

Emma Hulse Foto: Instagram

- Måske ansætter selskabet mennesker, der er almindelige af udseende, og måske tager de dig ikke, hvis du ikke ser sådan ud. Måske var jeg en distraktion, siger Emma Hulse.

Selskabet har bekræftet den omtalte hændelse, og at de siden har afskediget den involverede medarbejder.

Ejeren af selskabet har desuden udtalt, at den afskedigede medarbejder var i slutningen af en tre måneders prøveperiode, og at der var flere ting, som ledelsen ikke var tilfredse med.

Emma Hulse Foto: Instagram