3-årig dreng siger 'Godnat, jeg elsker dig' til sin mor: Pludselig er han død

Den britiske mor Jasmine Shortland oplevede enhver forælders mareridt, da hendes treårige søn Bryan-Andrew Lock for et par uger siden døde af pludselig uventet spædbarnsdød (sudden infant death syndrome red.).

Dette er en pludselig og uventet død hos et barn, som umiddelbart virkede til at være sundt og raskt.

Det skriver britiske Mirror.

Læs mere: Hendes mand dør pludseligt - 2 år senere afslører døtrene en stor hemmelighed

- Godnat, jeg elsker dig, sagde Bryan-Andrew til sin mor, da hun talte i telefon med ham lige før, den lille dreng skulle sove.

Det skulle vise sig at blive de sidste ord, som sønnen sagde til hende. Om morgenen omkring klokken 8, blev forældrene nemlig vækket af en høj banken på deres fordør:

- Det var min stedfar, David. Han græd og sagde: 'Bryan er væk’, fortæller Jasmine Shortland.

Læs mere: Deres 3 børn døde i en forfærdelig bilulykke - 6 måneder senere sker det utænkelige

Bryan-Andrew og hans knap toårige bror Austin var blevet passet hos deres mormor i et par dage. Jasmine Shortland havde nemlig på fornemmelsen, at Bryan-Andrew havde fået fåresyge og var bange for, at han ville smitte sin lillebror på bare fire måneder.

Ifølge mormoderen Debbie var Bryan-Andrew vågnet ved tretiden om natten og havde fået lidt juice, før han var blevet lagt i seng igen.

- Næste morgen fortalte mor mig, at hun havde hørt Austin vågne op, og hun tænkte, at det var underligt, fordi Bryan altid vågnede først, siger Jasmine Shortland.

Læs mere: Par dør med kun 48 timers mellemrum - efterlader seks børn

- Hun gik ind i soveværelset og kunne se, at han var væk. Hun skreg til David, og han skyndte sig ind og begyndte at gøre alt, hvad han kunne, tilføjer hun.

Bryan-Andrew blev hentet af en ambulance, men det stod hurtigt klart, at den lille dreng desværre ikke var til at redde. Hans lille hjerte var stoppet med at slå.

Forældrene har nu startet en indsamling i håb om, at de kan få hjælp til at betale for Bryan-Andrews begravelse den 1. september.

 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip