3 tegn på at på at du er utro uden at vide det

Men hvad definerer egentlig utroskab, og hvor går den magiske grænse for, hvad man kan tillade sig over for sin partner?

Her er ifølge yourtango.com 3 tegn på, at du er ude på en glidebanen, selv om du ikke er klar over det.

1. Du fortæller din ven ting, som du kun burde diskutere med din partner

Er den første person du går til for at dele en stor nyhed med din partner eller en ”ven”? Brokker du dig over din kæreste til din søde kollega?

Du og din partner har brug for at beskytte jeres forhold, og der er derfor behov for, at I får skabt en dybere sikkerhed og tillid. Ved at gå til en anden end sin partner med store nyheder eller personlige ting, bryder du parforholdets sikkerhed og tillid.

Læs også:10 tegn på at han er helt perfekt for dig

2. Du tænker konstant på, hvornår du skal se din ven igen

Er du begyndt at klæde dig anderledes, bruger du lige lidt mere make up eller et ekstra sprøjt parfume i håbet om at støde ind i din kollega i pausen?

Hvis du tager dig selv i at fantasere om at se en kollega eller nogen i din omgangskreds, er det en god indikation på, at du er i gang med at overtræde en grænse. Det er naturligt at finde andre mennesker fysisk attraktive, men du er typisk godt klar over, når det er mere end det – vær ærlig over for dig selv.

I stedet for at strejfe, skal du reflektere over, hvad der foregår i dit forhold . Føler du dig fraværende? I stedet for at være utro, bør du tale med din partner om de behov du har, som du ikke føler bliver opfyldt.

3. Du tager dig selv i at have hemmeligheder for din kæreste eller undlader at fortælle om samtaler, du har haft med din ven

Skjuler du din telefon, eller går du væk fra din partner for at sms’e, når du kommunikere med en kollega eller ven?

Hvis du gør det, bør alle advarselslamper blinke. For det du gør er meget uhensigtsmæssigt, og forholdet til din ven eller kollega er ikke længere bare platonisk. 

Medmindre der er tale om en deadline på et stort arbejdsprojekt, er der ingen grund til at sms’e med en kollega ved midnat. Tag ansvar og sæt stærkere grænser. Hvis du ikke føler dig tryg ved at din partner overhører eller læser dine private samtaler, bør du nok slet ikke have dem.

I sidste ende er et hvert par nødt til at definere deres egne grænser for, hvad der er utroskab for at være på sammen side. Du skal ikke acceptere en adfærd, der gør dig usikker, utilpas eller føles som forræderi. Det er vigtigt at tale om disse emner proaktivt for at beskytte og prioritere sit forhold.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip