4 klare tegn: Sådan ved du om han er tosset med dig

Kan du nikke genkendende til alle fire punkter?

Hvis du er i et forhold, så ved du forhåbentlig allerede, at din partner er rigtig glad for dig. Men sommetider kan du måske godt blive lidt i tvivl. Det er i hvert fald altid dejligt at blive bekræftet i, at dine varme følelser er gengældt.

Hvis du ikke er i et forhold, så er der måske en fyr derude, som du har et godt øje til. Her er fire tegn på, at han også er vild med dig.

Læs mere: 20-årig kvinde død efter hun kyssede sin kæreste - nu advarer hendes mor

Kropssprog.
Hvis han er interesseret i dig, har han sandsynligvis tendens til at have et ret åbent og direkte kropssprog. Det kan godt være, at det måske tager lidt tid for ham at varme helt op. Men mon ikke kan kommer lidt tættere på dig i løbet af jeres samtale. Han vil sandsynligvis holde øjenkontakten med dig.

Berøring.
Et andet tegn på interesse og tiltrækning er forskellige former for berøring. Hvis han er tiltrukket af dig, vil han sandsynligvis finde en måde at røre ved dig på. Måske udvikler hans berøring sig over tid fra et håndtryk til en varm omfavnelse. Måden han kysser dig på, kan også afsløre, hvordan han egentlig har det med dig.

Læs mere: 10 gange din bedste veninde var bedre end en kæreste

Engagement.
Hvis han virkelig er vild med dig, så vil han investere i jeres forhold. Han vil vise sin kærlighed offentligt, og han vil præsentere dig for venner og familie og gøre dig til en integreret del af sit liv. Han vil prioritere dig - selv, når han har travlt med alverdens andre ting.

Påskønnelse.
Hvis han virkelig holder af dig, så vil han vise, at han påskønner, at du også engagerer dig i jeres parforhold. Måske vil han gøre det konkret med en betænksom gave. Måske vil han gøre noget, som han ved, vil gøre dig glad. Under alle omstændigheder bør hans påskønnelse vise sig i form af omsorgsfuldhed. 

Læs mere: Kvinden havde sex med sin kæreste, da hun gjorde en uhyggelig opdagelse

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip