5-årige Elliot blev træt, mens forældrene fik taget bryllupsbilleder - pludselig begyndte fotografen at grine

Emil Ryttergaard

391 uger siden

|

23/01/2017
Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Det glade ægtepar havde deres 5-årige dreng med sig, da de skulle have taget bryllupsbilleder. Men lille Elliot syntes, at det var en ret kedelig affære.

Dagens topnyheder

Et bryllup består for de fleste af mange små traditioner, og én af dem er selvfølgelig at få taget nogle gode billeder, som varer evigt.

Med den skønne natur i baggrunden er bryllupsbillederne et vigtigt minde fra en uforglemmelig dag. 

Men for Frida Birgersdotter og Robert Wilners blev oplevelsen lidt anderledes, da parret var blevet gift i 2012, skriver Expressen

Deres 5-årige søn Elliot kedede sig nemlig gudsjammerligt, da de glade forældre skulle have taget bryllupsbilleder ved den lokale skærgård ved den svenske by Blekinge. 

Elliot var ikke så ivrig ved tanken om at skulle fotograferes og holdte sig derfor i baggrunden. Men pludselig begyndte parrets fotograf at grine helt hysterisk, mens han tog billeder. 

Brudeparret kiggede forvirret over skulderen, og så gik det op for dem, hvad der foregik. På molen bag dem stod den 5-årige dreng nemlig i bar røv og tissede ned i søen - og pludselig blev dagen lidt mere perfekt. 

Foto: privat foto

- Elliot er meget drilsk og nysgerrig. Han har blandt andet spurgt præsten ved juletid, hvordan Jesus fejrer Halloween, ligesom han også har malet væggene med neglelak og tisset i værktøjskassen derhjemme, siger hans mor Frida Birgersdotter til Expressen.

Det var dog ikke samme sjove oplevelse, som 11-årige Erik havde, da hun pludselig skulle på toilettet i skoletiden. Her tissede han nemlig i bukserne, da læreren ikke ville lade ham forlade klasseværelset.