6 tegn på at du er synsk og altid har været det

Skrevet af Sol Stoffregen

18/03/2016
Oplever du af og til noget, som ingen kan forklare? Så kan du sikkert nikke genkendende til disse særlige tegn.

Dagens topnyheder

Nogle mennesker hævder at kunne fornemme ting, som kun de kan se eller mærke. Det kan være en lampe, der blinker, en lyd fra et tomt rum eller en følelse af nogen står ved siden af dig, selvom du er alene hjemme.

Alt dette kan være svært at forklare, men spirituelle typer vil mene, at hvis man har den slags oplevelser, så har man synske evner - måske uden at vide det.

Er du i tvivl, om du er synsk eller har evner i den retning? Her er seks tegn, der indikerer, at du kan være synsk.

Er jeg synsk?

Læs også: Ekspert i det åndelige afslører: Sådan kan du se, om et spøgelse er ægte

1. Du har meget livagtige drømme og mareridt. Drømmeverdenen siges at hænge sammen med det spirituelle, så det forklarer, hvorfor du også er sensitiv, mens du sover. Du husker dine drømme meget tydeligt både indhold, lyde og lugte. Dine drømme kan indeholde beskeder, som du kan sætte ind i en større sammenhæng.

2. Du reagerer kraftigt på gamle steder. Når du besøger steder med en lang historie eller holder gamle ting i dine hænder, kan du mærke noget særligt. Du får en stærk følelse og måske også en besked.

3. Du har et stærkt bånd til dyr. Måske føler du en sammenhørighed med bestemte dyr. Der er et bånd mellem dig og dyr - og det kræver ingen ord mellem dig og dyrene.

Læs også: Sjællandske borgere får det samme mystiske gækkebrev: Hvem står bag?

4. Du har oplevet mærkelige ting, efter en af dine kære er død. Måske oplever du noget, der minder dig om den afdøde, eller også har du fornemmelsen af, at den dødes ånd stadig er tilstede. Almindelige tegn efter et dødsfald kan være hvide fjer og flydende lys.

5. Du hører lyde i rummet ved siden af, når du er alene hjemme. Det kan være en puslen eller mumlen eller sågar en bevægelse, som du kan høre i et tilstødende rum, hvor der ingen personer er. Det kan indikere, at du opfanger det paranormale.

6. Du ser ting ud af øjenkrogen. Pludselig ser du en skygge ud af øjenkrogen, det kan være en menneske- eller dyreskygge, der hurtigt forsvinder. Spirituelle personer mener, at skyggerne er sjæle og ånder - især hvis du gentagende gange ser dem det samme sted.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler: