6 ting, der betyder mere for mænd end 'jeg elsker dig'

Foto: Tumblr

Mens de tre berømte ord får kvinders hjerter til at smelte, gør andre ting større indtryk på mænd.

Mænd og kvinder er på mange områder vidt forskellige.

Hvor ofte har man ikke hørt, at mænd er handlekraftige og impulsive, mens kvinder hellere vil tale og analysere. Eller at mænd er fra Mars, og kvinder er fra Venus. Og sådan kunne man blive ved. Derfor er det måske heller ikke så underligt, at mænd og kvinders hjerter smelter af forskellige årsager.

De fleste kvinder bliver bløde i knæene, når deres mænd siger de tre berømte ord ‘Jeg elsker dig’, men det har ikke nødvendigvis samme virkning på mænd.

Læs også: 5 hemmeligheder mænd har for kvinder

Disse seks ting synes at gøre større indtryk på mænd:

1. Spørg ham til råds

Mænd vil også gerne involveres i deres kvinders liv. Så når du står i et dilemma, så spørg din bedre halvdel til råds. Han kan meget vel have en løsning, du ikke har tænkt på, fordi han er mand og tænker anderledes. Og hvis du oven i købet følger hans råd, vokser han formentlig tre centimeter på et øjeblik.

2. Ta' den kjole på, han elsker

Når du gør lidt ud af dig selv og klæder dig pænt på for hans skyld, sender du signaler, som din mand elsker. Mænd er visuelle, så når du tager den kjole på, han elsker, du har på, viser du ham at du har lys til ham. Husk på at flere undersøgelser viser, at farven rød virker som et afrodisiakum på mænd.

3. Takke ham for de små ting

Mænd elsker, når de får ros i en travl hverdag. Sig fx tak engang imellem, når han har fulgt ungerne i skole eller tømt opvaskemaskinen. Så ved han, at du sætter pris på ham, hvilket er afgørende i et parforhold.

Læs også: 7 mænd afslører: Dette er det mest ubehagelige kvinder har gjort under sex

4. En lille, spontan quickie

En hurtig, uplanlagt sexakt kan få alle mænd til at smile og blive i godt humør. Der behøves ikke være så meget forspil ved disse hurtige knald, bare ren og skær sex, lyder rådet.

5. Fuld opmærksomhed

Gem mobilen væk, når I snakker, ellers får din mand følelsen af, at du er ligeglad med ham. Selvom kvinder sagtens kan multitaske, skal de lade være med at gøre det i disse situationer. Fokuser i stedet fuldt ud på din mand, det signalerer, at han er vigtig, og at du elsker ham.

6. Lav hans yndlingsmad

Ordsproget om at vejen til mandens hjerte går gennem hans mave er til en vis grad god nok. Hvis han kommer hjem, og du uden at spørge ham, har lavet hans yndlingsmad, scorer du høje karakterer. Det viser, at du kender de små detaljer ved ham. Især duften af søde sager skulle sende mænd i den 7. himmel.