6 ting fyre gør, som kvinder hader

Hvad end, du er fyren, der må høre på brok over din opførsel, eller du er kvinden, der finder følgende adfærd vildt irriterende ved din kæreste, så kan du måske nikke genkendende til en enkelt eller to af disse ting, kvinder i parforhold ikke bryder sig om, deres partner gør:

1) Lover at fikse noget. For andet år i træk
Hvis du lover, at du vil hænge en hylde op, fikse vasken eller rense tagrenden, så gør det. Ellers lad os ringe efter en ven eller far. Så er det gjort i morgen. Det samme løfte gælder i øvrigt støvsugning, at slå græs eller at tømme opvaskeren. Løfter skal holdes. Slut bom.

2) Kommer senere hjem, end lovet
Det er ikke et problem, at du kommer sent hjem fra en bytur, eller at du kommer fem-ti minutter for sent til vores aftale, fordi bussen var forsinket. Men det er et problem, hvis du konstant bryder en aftale uden grund, så man liiige når at blive urolig eller irriteret.

Hvorfor ikke bare sige: ”Jeg ved ikke, hvad klokken bliver, men jeg ringer på vejen” eller ”der går mindst ti minutter”? = Ingen sure miner.

3) Bøvser
Hvorfor? Vi ved godt, du er der. Og vi gider ikke mindes om, hvad du netop indtog af mad, fordi bølgen af bøvseånde kommer væltende gennem luften og rammer vores næsebor.

Gør du det, er det klamt. Gør du det, mens du snakker, er det upassende. Gør du det, mens vi kysser, er du dødsens. Bare lad være - eller gør det i det mindste ultra diskret. (Det samme gælder for prutter).

4) Spørger, om det er den tid på måneden
I fyre ved godt, at netop dét spørgsmål ikke leder noget godt med sig. Så drop det.

5) Svarer i brummen og enstavelsesord
Hvorfor må vi ikke høre, hvad du har lavet i løbet af dagen? Du ved ALT om vores problemer på arbejdet, vores irriterende veninde, eller ham den mega langsomme kassemedarbejder, der dagligt irriterer os.

Spørger vi kvinder dig, hvordan din dag har været, er de værste svar: Godt, fint, ok, eller et brum og et træk på skulderen. Uddyb, tak!

6) Inviterer venner og familie på besøg, når huset ligner l…
Hvorfor ikke lige tage opvasken og i det mindste smide rodet ind i skabene, inden du byder folk ind i et hjem, hvor de må lege Krumme-mor og varsomt træde hen over alle tingene for at undgår at brække benet, eller skubbe opvask til side for at få plads til at stille deres kop med kaffe, du lige har budt dem på? Ryd nu bare lige op.

Er der mere, kvinder brokker os over hos fyre? Buzzfeed har tilføjet nogle ting til listen:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip