69'eren er tilbage: Derfor skal du lave den med din kæreste i aften

Det var en af de mest populære stillinger i 90'erne, indtil den pludselig blev grint af og glemt. Men nu er den tilbage.

Hvis det er ved at være længe siden, at du har kastet dig ud i en fræk 69'er med din partner, så er du ikke alene. 

Stillingen nød engang stor popularitet, men med tiden blev den skiftet ud med traditionel oralsex, hvor man ikke skal koncentrere sig om at give og modtage på samme tid.

Kat Van Kirk er sexolog og samlivsekspert. Hun fortæller til magasinet Glamour, at 69'eren er ved at gøre et comeback - og det skal vi åbenbart være glade for: 

- Stillingen kan føles spontan og kreativ - uden at man faktisk er kommet op med noget helt nyt, siger hun og opfordrer alle til at tage initiativ stillingen hjemme i soveværelset - for frækhedens skyld:

- Det viser din partner, at du er villig til at gøre en indsats for at holde gnisten mellem jer i live.

Kat Van Kirk erkender samtidig, at 69'eren godt kan føles en smule 'akavet'. Måske er det også grunden til, at stillingens popularitet er dalet de seneste år. Men hun har nogle meget praktiske råd til, hvordan man undgår, at det bliver mærkeligt, og får en god oplevelse.

Læs også: 12 ting hun ville ønske du gjorde mens I har sex

Det gælder først og fremmest om at lade den, der vejer mindst, ligge øverst. 

- I kan også bruge puder under personens knæ for at øge højden lidt. Og en pude under personens hoved, som ligger på ryggen, så vedkommende ikke skal strække nakken for at nå med munden, siger sexologen.

Føler man sig ikke klar til at kaste sig ud i en rigtig 69'er - med alle de kropsvæsker og den tæthed, det kræver - så kan man begynde med en side-69'er. Her skal i begge ligge på siden - med ansigterne vendt mod hinandens underliv. På den måde er der ikke én, der ligger nederst og bliver mast.

Hvis oplevelsen skal være rigtig god og fræk, anbefaler Kat Van Kirk, at I skiftes til at komme. Og det er helt okay at holde en lille pause med at stimulere den anden, når orgasmen ruller ind. Desuden gælder det om at huske at trylle med hænderne også - det er ikke kun tungen, der skal på arbejde.

Kat Van Kirk råder i øvrigt alle til at prøve en omgang glidecreme med smag under 69'eren. Det gør for alvor oplevelsen våd og lækker, lover hun.

God fornøjelse!

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip