7-Eleven-medarbejderen Emil: Den kunde, jeg havde i nat, er en Messias

Der er håb for menneskeheden.

- Her er, hvad en kunde bestilte hos mig i 7-Eleven i nat. 

Sådan skriver Emil S. på sin Facebookprofil. Han mener, at kunden fortjener et virtuelt og menneskeligt tak for sin uselviske gerning.

Kunden bestilte for 2800 kroner buskort og for 630 kroner kyllingespyd. Ikke til sig selv. Ikke til sine venner, men til de hjemløse, der jævnligt afleverer flasker for at få pantpenge for dem i butikken, der ligger i Aarhus. 

Læs også: Hjemløs mand sætter sig ved klaveret og berører alle med sit talent

- Han ville ikke have maden udleveret, men insisterede i stedet på, at de blev givet til de hjemløse, som ofte afleverer pant i butikken. Buskortene delte han selv ud til hjemløse på gaden, uddyber Emil. 

Kender du den gavnmilde kunde, hører Dagens.dk gerne fra dig på [email protected].

Læs også

Influenza er en betændelse i luftvejene, som skyldes influenzavirus, der ofte optræder i epidemier. Influenza rammer alle før eller siden. Læs her om symptomer og behandling.

Tinnitus - Det er voldsomt ubehageligt at have ringen eller susen for ørerne, men der findes en simpelt fif til tinnitus, der kan fjerne den generende ringetone på kun et minut.

Depression er en psykisk sygdom, der ofte kommer til udtryk ved dårligt humør, vedvarende nedtrykthed, nedsat lyst og interesse, manglende energi og øget træthed. Her kan du læse om symptomer, baggrund og behandlingsformer af depression.

For informationer om flere udbredte sygdomme i Danmark, så besøg vores guide her.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip