7 hemmeligheder han ikke fortæller om sin penis

Foto: Shutterstock (modelfoto)

Han trimmer sin kønsbehåring, giver den kælenavne og mister kontrollen, når det handler om rejsninger. Her er en række hemmeligheder, han ikke fortæller om sin penis.

Du tror måske, du har helt tjek på den. Den kropsdel, som din bedre halvdel er allermest øm over - hans penis.

Men det er ikke alt, han fortæller dig om sin bedste ven.

Cosmopolitan har samlet en række hemmeligheder, som han ikke fortæller om sin penis.

Læs også

9 ting du aldrig må få det dårligt over i dobbeltsengen

1. Han trimmer sine pubeshår.
Hvis det hele ryger af, kan du ikke rigtig være i tvivl. Mænd har hår omkring penis fra naturens side. Men hvis du er i tvivl om, hvorvidt han trimmer den, så er svaret sandsynligvis ja. Mange mænd er ganske forfængelige omkring deres ælde dele og tager gerne en tur med saksen eller en skraber.

2. Han kan slet ikke styre sin rejsning.
De fleste mænd har med garanti en pinlig historie i ærmet om engang, hvor de fik rejsning på et yderst upassende tidspunkt. Sommetider rejser penis sig nemlig ganske uden varsel. Så du må ikke blive vred på ham, hvis han pludselig bliver hård, når det overhovedet ikke passer dig.

3. Den kan virkelig blive lille.
Du kender selvfølgelig til den største udgave af hans bedste ven, som typisk viser sig, når han bliver seksuelt opstemt. Men har du nogensinde set den mindste? Ellers kan du tage et kig på ham, når han træder ud af et iskoldt bad. Det er ganske fascinerende, hvor meget penis kan variere i størrelsen.

Læs også

8 utrolige ting, manden i dit liv skjuler for dig

4. Han kan vippe med den.
Det kan godt være, at han ikke har demonstreret det for dig. Men han kan faktisk få sin penis til at bevæge en sig en smule, helt uden, at han rører ved den. Skal der mere bevægelse på, bliver han dog nødt til at tage sine hænder i brug.

5. Han har givet den et kælenavn.
Han er sandsynligvis ikke meget for at indrømme det. Men der er stor sandsynlighed for, at han på et tidspunkt i livet har fundet på et kælenavn, som han brugte om sin penis. Måske var det som teenager, måske var det for nylig.

6. Det er næsten lige så godt som sex, når han tisser efter en voldsom trang.
En af de mest tilfredsstillende følelser i verden er at komme på toilettet, når man virkelig, virkelig trænger. Det gælder sådan set både for nummer 1 og nummer 2. Følelsen af at give slip på den måde kan være helt utroligt befriende.

Læs også

Læge advarer mod livsfarlig ‘leg’: Sådan må du aldrig onanere

7. Han ryster den.
Når han er færdig med at tisse, så giver han den lige et lille ryst over toiletkummen, så tisset drypper af den. På den måde slipper han for at få urindråber i underbukserne. Sommetider bruger han slet ikke papir, men ryster bare kammeraten lidt.

7 tegn der afslører, at du er et fantastisk knald

 

 

Dagens Gossip