7 ting kvinder gør efter sex, men aldrig vil indrømme

14/05/2017 16:15

Ane Sørensen

Viralt
Modelfoto: Shutterstock
Modelfoto: Shutterstock
De fleste kvinder kan nok nikke genkendende til mindst et par af disse punkter.

Mest læste i dag

Nogen vil gerne nusse efter sex, mens andre har mere lyst til at snakke, eller måske bare sove med det samme. Det er helt forskelligt, hvordan vi har det efter et samleje. Men der er sikkert nogle vaner, som flere kvinder kan nikke genkendende til.

Women’s Magazine har samlet en række ting, som mange kvinder gør efter sex, men måske ikke er så meget for at indrømme.

1. Hun tjekker kondomet.
Ingen prævention er hundrede procent sikker. Så selvom hun måske beskytter sig med p-piller eller på anden vis, kan det være rart at være helt sikker. Derfor sniger hun sig måske lige til at tjekke kondomet efter jeres samleje, eller køber en fortrydelsespille, hvis hun er rigtig nervøs.

2. Hun går ud og tisser.
Hvis din sexpartner lister ud på toilettet kort efter samlejet, er der ingen grund til at undre sig. Mange kvinder tisser kort efter sex og det er ganske fornuftigt. Bakterier kan nemlig blive skubbet ind i hendes blære under samlejet og i værste fald give blæreinfektion, hvis ikke de kommer ud igen.

3. Hun tjekker sig selv ud i spejlet.
Når hun nu er ude på toilettet for at tisse, så tjekker hun sandsynligvis sig selv ud i spejlet. Måske sender hun endda sig selv et selvtilfreds smil ovenpå jeres frække lagengymnastik.

4. Hun bedømmer samlejet.
Selvom hun måske ikke lige tænker over det, så bedømmer hun sikkert jeres samleje og sammenligner det med andre seksuelle oplevelser. Var det en af de bedre gange - eller måske værre? Levede han op til hendes forventninger, og hvordan var han i forhold til tidligere elskere?

5. Hun leder efter sine trusser.
Tøjet fløj måske til højre og venstre, da I ivrigt klædte hinanden af før sex. Men man kan undre sig over, hvordan et par trusser kan være så pokkers svære at finde igen.

6. Hun kigger på sin telefon.
Man kan hurtigt gå glip af noget, når man ikke holder øje med sin smartphone. Der går nok ikke længe, før hun sniger sig til at kaste et blik på telefonen - det kunne jo være, hun havde fået en besked på Snapchat.

7. Hun prøver at undgå den våde plet.
Det er bare ikke helt så hyggeligt at ligge i ske, hvis du ligger på et vådt lagen. Men det ville også være lidt af en stemningsdræber, hvis hun straks rejste sig for at skifte sengetøjet