8 nedslående tegn på, at din mand er den utro type

Foto: Shutterstock (modelfoto)

Hvis du kan nikke genkendende til disse punkter, så bør du måske tage en snak med din bedre halvdel.

Selvom det kan være svært at begribe, er der statistisk set rigtig mange mennesker, som jævnligt er deres partner utro.

Men hvordan kan du finde ud af, om det også gælder for din bedre halvdel?

Cosmopolitan har samlet en række tegn på, at din mand er en af dem, som har svært ved at holde sig til én partner. 

Læs også

8 tegn på, det er tid til at droppe din kæreste - selvom han er sød

1. Han præsenterer dig ikke for nogen.
Det er en vigtig milepæl i ethvert forhold, når din bedre halvdel præsenterer dig for de vigtigste mennesker i hans eller hendes liv. Men det kan være et lige så klart signal, hvis vedkommende ikke gør det. Får du ikke lov til at hilse på familie og venner, forsøger din udkårne måske at skjule noget - eller dig.

2. Han har aldrig tid til dig.
Hvis hans kalender altid er fuldstændig booket, så du må spørge længe i forvejen, hvis du vil have en aftale med ham - så bør dine alarmklokker lige så stille begynde at ringe. Hvis du er en prioritet i hans liv, så kan han finde tid til dig. Men hvis han har travlt med sine andre relationer, kan det selvfølgelig blive en udfordring.

3. Han skjuler sin telefon.
Hvis han altid lægger telefonen fra sig med skærmen nedad eller tager den med sig, når han forlader lokalet - så er der måske noget, han ikke ønsker, at du skal se. Det kan for eksempel være et nyt tindermatch eller en besked fra en anden kvinde.

Læs også

Fyr dukker uventet op til fest, hvor hans kæreste er: Hævner sig omgående, da han får øje på hende

4. Hans venner er utro.
En gammel talemåde siger; vis mig dine venner, og jeg skal fortælle dig, hvem du er. Hvis din bedre halvdels bedste venner ikke lægger skjul på, at de har været deres partnere utro, siger det måske også noget om ham. Er han omgivet af folk, der ikke har moralske skrupler omkring utroskab, har han måske heller ikke.

5. Han var utro med dig.
Det kan være svært at sluge - men hvis han var utro med sin partner, da han mødte dig - er der også en risiko for, at han vil være dig utro, når han møder en anden.

6. Du har en virkelig dårlig mavefornemmelse.
Du skal aldrig undervurdere din egen mavefornemmelse. Hvis du har en klar fornemmelse af, at han ikke er tro mod dig, så bør du følge den. Fortæl ham om dine følelser, så du kan få afklaret, om der rent faktisk er hold i dine bange anelser.

Læs også

Kvinde afviser mand efter date: Så skriver han den pinligeste besked i verden

7. Du aner ikke, hvad han laver.
Han fortæller sjældent, hvad han foretager sig, når du ikke er sammen med ham. Hvis du spørger ind til hans hverdag, men kun får vage svar tilbage, er der måske noget - eller nogle - som han ikke ønsker at dele med dig. 

8. Han overøser dig med gaver.
Det er så dejligt med en opmærksom og hengiven partner, som køber blomster til dig og sørger for, at du føler dig værdsat. Men hvis det pludselig kommer ud af det blå, kan det være et ildevarslende tegn. En mand, som aldrig plejer at give dig gaver, men pludselig overdænger dig, har måske dårlig samvittighed.

Læs også

Hudorme - Lider du af problemer med mange hudorme? Så har vi lavet denne guide til at fjerne de små irriterende pletter med dette billige og effektive trick.

Rynkecremer - Her kan du læse hvorfor dyre anti rynkecremer er spild af penge.

Bumser - Får du bumser mellem øjenbrynene, rundt om munden, eller måske inde i ørene? Placeringen af dine bumser skulle nemlig kunne give dig et fingerpeg om, hvad det er, der får dem til at pible frem i tide og utide.