Ad! Bizar negle-dille får folk til at gyse

Foto: Instagram/Nail Sunny

En ny negle-trend er ligeså skør, som den er upraktisk.

Der var engang, hvor et par farvede negle var nok, for at en manicure var vellykket, men i dag er udsmykning af negle en sand videnskab.

Flere stedet suppleres neglelak nemlig med både perler, glimmer, smykker og andre pyntegenstande, ligesom flere og flere også får malet deres negle i avancerede motiver og mønstre.

 

Nu har en vanvittig negle-idé imidlertid fået mange til at sige fra. Det skriver Mirror.

For ikke nok med at den bizarre trend er uhyrlig upraktisk - den er også decideret skræmmende, mener flere.

 

Den nye trend går nemlig ud på at ‘bygge’ små motiver, personer eller genstande ovenpå neglene, og særligt ét motiv har nærmest skræmt folk fra vid og sans. Idéen går nemlig ud på at få dine negle til at ligne en lille hånd.

Dermed kan du altså have to hænder med fem små miniature hænder på hver finger!

 

Der er ingen tvivl om, at den nye negle-dille nok skal skabe opmærksomhed og få folk til at dreje hovederne af led, men næppe i ren og skær beundring. Mange har nemlig udtrykt sig særdeles negativt om de skøre negle, der ligner en præmatur baby-hånd.

Den skøre trend er oprindelig inspireret af reality-fænomenet Kylie Jenner og det første billede af datteren Stormi, som den amerikanske mediestjerne valgte at lægge på Instagram tilbage i februar i år.

 

Billedet forestillede nemlig den nyfødte datters lille hånd, der holdt om Kylie Jenner tommelfinger, og dette motiv gav straks inspiration til en opsigtsvækkende manicure, som gik verden rundt.

Efterfølgende har den Jenner-inspirerede negl dannet grobund for trenden med at få lavet fingre og hænder på sine negle, og på Instagram-siden Nail Sunny kan man se et bredt udvalg af de mange skøre negle-idéer, som folk har fået foretaget - deriblandt de små ‘negle-hænder’.

 

Dagens Gossip