Ægtepar får taget billeder: Han bryder sammen, da hun vender tavlen om

Foto: Samantha Boos

Bri havde lokket sin mand Brandon med til fotografering, da han troede, at de havde vundet en konkurrence. Det viste sig dog, at Bri havde en større overraskelse.

Der er mange måder at afsløre sin søde hemmelighed på. Den vordende mor Bri Dow fik en kreativ idé, da hun skulle fortælle sin mand, at han skulle være far.

Læs også

Mand kollapsede da han fik vild vurdering af sit ur i tv-program

Hun fortalte manden Brandon, at han de to havde vundet en fotografering, hvor de skulle have taget billeder sammen som par. Men hun havde en overraskelse i ærmet.

Det skriver ABC News.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Samantha Boos

Det amerikanske par blev bedt om at beskrive hinanden med tre ord på en lille tavle og derefter holde den op foran sig, så den kunne ses på fotografiet.

Brandon fik tydeligvis sit livs overraskelse, da han og Bri vendte sig om for at se, hvad den anden havde skrevet på sin tavle. 

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Samantha Boos

Det smukke øjeblik, hvor Bri afslørede sin søde hemmelighed, blev foreviget af fotografen Samantha Boos, som også tog billeder ved Bri og Brandons bryllup.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Samantha Boos

En gammel talemåde lyder, at billeder siger mere end ord. Samantha Boos billeder har tilsyneladende talt til mange mennesker. De er nemlig blevet delt på de sociale medier mere end 50.000 gange.

Foto: Samantha Boos

Du kan se flere af Samantha Boos' billeder på hendes facebookside lige her. 

Læs også

Vred mor deler foto af fremmede mænd i toget: ‘Jeg håber, jeres koner ser det her’