Bedstefar fanger kæmpe-pyton i park - nu gyser alle over indholdet i dens mave

Nils Würtzenfeld

396 uger siden

|

05/12/2016
Viralt
Foto: S. M. Boback
Foto: S. M. Boback
En kæmpe pytonslange viste sig at gemme på en forslugen hemmelighed, da forskere åbnede maven på det store dyr.

Dagens topnyheder

Mange har for vane at overspise i julen, men ikke mange er ligeså forslugen som den kæmpe-pyton, en overrasket biologiprofessor fandt i den amerikanske nationalpark  Florida Everglades. Det skriver Daily Mail.

Foto: S. M. Boback

Ganske vits har pytonslanger for vane at have en god appetit, men det var et sandt monster på over 47 kilo, som biologen Scott Boback stødte på, mens han var med sine kolleger på en forskningstur i parken.

Foto: S. M. Boback

Krapylet strakte sig knap fem meter og var i overordenligt god foderstand. Uhyret blev efterfølgende aflivet af officielle park-ansatte, da man ikke ønsker, at så store rovdyr skal tage livet af parkens andre dyr.

Foto: S. M. Boback

Herefter fik Scott Boback og hans kolleger lov at studerer mega-slangen, og da de først fik åbnet den enorme pyton gjorde de alle store øjne. Der var nemlig en grund til, at slangen var så stor.

Foto: S. M. Boback

For i maven på bæstet gemte der sig hele tre hjortekid, som den glubske slange menes at have fortæret over en periode på 90 dage.

Foto: S. M. Boback

- Hvis en pyton er i stand til at æde tre hjorte på tre måneder, hvad kan de ellers finde på at spise, uden vi er klar over det, forklarer Scott Boback og tilføjer en uhyggelig varsling.

Foto: S. M. Boback

- Vi ved ikke engang, hvor mange af den slags, der er løs (i parken), lyder det fra den rutinerede biolog og bedstefar, der ikke tidligere er stødt på så stor en pyton.

Foto: S. M. Boback

I maven på dyret fandt forskerne også rester efter adskillige andre dyr.

Pytonslanger dræver ved at snurre sig rundt om deres bytte og kvæle livet ud af dem.