Buschauffør opdager, hvad to børn gør ved en handicappet dreng - skriver straks et brev til deres forældre

Ane Sørensen

400 uger siden

|

16/11/2016
Viralt
Foto: Polfoto
Foto: Polfoto
Hun var målløs over det syn, der mødte hende i spejlet.

Dagens topnyheder

Den amerikanske buschauffør Cindy Clausen havde for nylig en oplevelse, som efterlod et ganske særligt indtryk på hende. 

Det skriver America Now.

Cindy Clausen bemærkede nemlig, hvordan de to børn Jorge og Annaliese støttede en handicappet dreng ved navn Jackson. 

På netop denne dag havde Jackson særlig svært ved at nå hen til sit sæde i skolebussen, men de to søskende opmuntrede ham sammen til at nå sit må, selvom det var vanskeligt for ham.

Cindy Clausen Foto: Facebook

Det fik Cindy Clausen til at skrive et brev til Jorge og Annalieses forældre:

- Jeg er nødt til at skrive til jer for at fortælle, hvor smukke jeres børn er, både indeni og udenpå. Dette kan de kun have med sig hjemmefra. Jeres tålmodighed og vejledning, de eksempler I viser og lærer dem. Hver dag spørger jeres børn, om de kan sidde sammen med Jackson. Nogle dage er Jackson lidt ked af det, når han står på bussen, men så snart, han ser Annaliese og Jorge, så smiler han.

- Jackson har svært ved at gå, og det tager lidt tid for ham at nå hen til sit sæde. Da vi nåede frem til skolen, bar Jackson selv sin rygsæk ud af bussen. Jeg ved, at I ved, hvor vidunderlige, jeres børn er. Men jeg ville gerne have, at I ved, at det kan ses. 

Cindy Clausens hjertevarme brev gik hurtigt viralt på det sociale medie Facebook. Her roser brugerne både de omsorgsfulde børn, de gode forældre og buschaufførens påskønnelse af dem.

Du kan læse Cindy Clausens brev lige herunder.