Buschaufføren Thomas får ondt af familie på sin rute: Hans opkaldt til hårdtprøvet mor får hende til at bryde ud i tårer

Nils Würtzenfeld

386 uger siden

|

19/02/2017
Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En buschauffør besluttede sig for at hjælpe en mor og hendes handicappede datter. Nu hyldes han overalt for sin rørende gerning.

Dagens topnyheder

Thomas Mitchell arbejder som skolebuschauffør i byen Clarksville i staten Tennessee i USA, og indtil for nylig var der ikke mange udenfor byen, der kendte til den pligtopfyldende chauffør.

Det har dog ændret sig drastisk, efter Thomas Mitchell for nylig tog en beslutning, der ikke bare skulle ændre hans liv, mens også tilværelsen for en lille pige og hendes mor. Det skriver Clarksvillenow.com

For på Thomas Mitchells busrute kom han dagligt forbi det hus, hvor Verna DeSpain bor med sin 10-årige datter, Lydia, der går på den skole, hvor Thomas Mitchell er tilknyttet.

Foto: Youtube

Foto: Youtube

Foto: Youtube

Lydia er dog handicappet og sidder derfor i kørestol, og hver eneste dag kunne Thomas Mitchell blot se til, mens Verna DeSpain knoklede for at få sit datter ned af husets trapper og ud til bussen.

Der var nemlig ingen rampe, den lille pige kunne blive fragtet ned af, og selvom Thomas Mitchells hver morgen tilbød at hjælpe, smertede det ham hver dag at se den stakkels mor kæmpe for at få sin datter i skole.

Derfor tog den uselviske buschauffør for nylig en beslutning og ringede en dag til Verna DeSpain med et forslag, der straks fik moderen til at bryde ud i tårer: 

Han tilbød nemlig at bygge en rampe til familien, så Lydia nemt og hurtigt kunne komme ud af huset uden moderens hjælp.

- Jeg ringede til hende, og det virkede som om, at hun nærmest ikke kunne tro det. Hun blev så begejstret, fortæller Thomas Mitchells, der straks gik i gang med at planlægge projektet.

Han ringede derfor rundt til personer i lokalområder, som han håbede ville hjælpe, og da de hørte om Verna og Lydias problemer, takkede de straks ja til at give en hånd med.

Foto: Youtube

Foto: Youtube

Foto: Youtube

Herefter gik Mitchell og hans hjælpere i gang med projektet, og det tog da heller ikke længe, før de fik bygget en solid trærampe, som let kunne fragte Lydia til og fra hendes hoveddør.

Selv siger Thomas Mitchells, at han håber, at hans idé vil inspirere andre til at kaste sig ud i lignende projekter.

Og Thomas Mitchells rørende håndsrækning har siden skabt stor begejstring – ikke bare i byen, men også mange steder rundt om i USA. Derfor er den vellidte buschauffør efterfølgende blevet genstand for adskillige nyhedsindslag, der alle hylder Thomas Mitchells for hans store hjerte