Datter opdager sin far i en pinlig brøler: Nu griner alle af ham på nettet

22/08/2023 10:23

Henrik R

Viralt
Foto: Twitter
Foto: Twitter
En uheldig mand fik i den grad ørerne i klemme på Twitter, da han blev fanget på et billede.

Mest læste i dag

Der skulle kun ét enkelt blik til.

Ved en fodgængerovergang i New York blev han pludselig fanget på kamera i solens hede, ved siden af en meget yngre og mørklødet, ung kvinde, der tog en særdeles afslørende selfie.

På billedet ser det nemlig tydeligt ud som om, at den ældre herre kigger lystigt på den yngre kvinde, men sandheden er en ganske anden, hvilket hurtigt fik billedet til at sprede sig på Twitter og som har efterladt mange brugere falde af grin på det sociale medie.

Datteren til faderen ved fodgængerovergangen, den 23-årige Alex Leavey fik nemlig et chok, da hun så, hvordan billedet af hendes far, Dennis Leavey var blevet spredt vidt og bredt på nettet, hvor folk moret sig over faderens tydelige blik på den yngre kvinde.

"Kender I det med at man tjekker Twitter og opdager, at ens far er blevet et meme? (et sjov, viralt billede, red.)" skrev den 23-årige datter, der dog hurtigt kunne forklare, hvordan at hendes far var endt med hovedrollen på billedet.

Hun kunne hurtigt forklare, at hendes far faktisk er blind på det ene øje, og da hun spurgte sin far, sagde han at han ikke kunne huske øjeblikket, men at han bare kiggede ned på jorden.

Det var dette billede, der fik tusindvis af brugere på Twitter til at more sig kosteligt.Foto: Twitter

Siden har Alex Leavey forklaret, at hendes far Dennis faktisk er blind på det ene øje, og slet ikke vidste noget om det sjove billede. Foto: Alex Leavey

"Min far har en virkelig stor personlighed, så det at folk nu tænker at de kender ham, er så sjovt. Det er sjovt, at alle de mennesker der går rundt i Manhattan, så var det lige ham, der blev fanget på billedet," siger Alex Leavey til Buzzfeed.

Den 23-årige datter har siden forklaret, at hendes mor også har set tweetet og grinet af faderen og det sjove øjeblik. Det er hun ikke alene om. For i skrivende stund er det sjove billede blevet liket og delt af over 500.000 brugere på Twitter.