De 10 bud for bollevenner

Meget kan gå galt mellem bollevenner, selvom den eneste opgave er at glæde hinanden fysisk. Derfor er der lige et par regler, begge parter skal have styr på.

Et forhold mellem to mennesker, som er bollevenner, bør være så ukompliceret som muligt. Det er faktisk den fornemste opgave.

Hele pointen med relationen er, at I hver især bliver tilfredsstillet seksuelt, og at I ikke har andre forpligtelser over for hinanden end at knalde godt.

Desværre er det ikke altid helt så simpelt, for der kan hurtigt komme følelser i klemme, og I kan nemt komme til at skuffe hinanden, hvis jeres forventninger til forholdet ikke stemmer overens.

Læs også: Mænd afslører: Disse 5 ting gør en kvinde god i sengen

Bolleven buddene

Derfor har vi samlet 10 regler for bollevenner, som kan gøre det nemmere for jer at fokusere på det, jeres relation helt basalt handler om - sex.

1. Hold dig til en enkelt bolleven
Der er flere gode grunde til at nøjes med at have en enkelt bolleven. I kan selvfølgelig have så meget uforpligtende sex ved siden af, som I har lyst til, I er jo ikke kærester, men at have flere faste sexpartnere kan let komplicere livet. Tænk over det; med flere faste bollevenner er der større chance for kønssygdomme og stor risiko for at sige det forkerte navn i sengen. Desuden lærer I ikke hinanden lige så godt at kende seksuelt. Hvis jeres sex virkelig skal blive god (og bringe maksimal nydelse, fordi I kender hinandens hemmelige knapper), så skal I nøjes med hinanden. Din bolleven kan altid skiftes ud, hvis I ikke er et godt match.

2. Vær helt enige om jeres titel
Det går simpelthen ikke, at det kun er den ene part, der ser forholdet som totalt uforpligtende. Tal højt om, hvad I er, så jeres status er på plads. Hvis hun tror, at I skal være kærester, og han tænker, at det bedste, der kan ske, er, at det udvikler sig til sprøjteorgasmer, så er det dømt til at gå galt.

3. Drop at ignorere hinanden
Selvom I bare er bollevenner og derfor ikke er forpligtede til at gå op i andet end hinandens kønsdele, så betyder det ikke, at I skal lege fremmede over for hinanden, når I ikke er nøgne sammen. I ordet bollevenner ligger jo også 'venner', og når man deler noget så intimt med hinanden som nøgenhed og sex, så bør man også kunne tale sammen uden, at det er akavet.

4. Lad være med at lege kærester
Men. Det går heller ikke, at I lader som om, at I er kærester, for det er I ikke. Medmindre I begge har lyst til det? Her er vi så tilbage ved punkt nummer 2. Find ud af, hvad I har lyst til at kalde jer - og vær enige om det. Hvis der er flere følelser end blot liderlighed involveret, så er det tid til at stoppe forholdet - eller blive rigtige kærester.

Læs også: Her er rutinen lige før sex, som du skal droppe øjeblikkeligt

5. Vær ærlige over for hinanden
Hvis én af jer pludselig begynder at mærke fornemmelsen af forelskelse, så må I tale sammen om det. Det er ikke atypisk at blive vild med sin bolleven - I deler trods alt nogle rimelig intime stunder sammen - men hvis den anden part ikke har det på samme måde, så vil jeres relation ende med tårer. Mange af dem. Det kan være fristende at fortsætte med bare at have sex i håb om, at den anden også begynder at udvikle følelser, men det er højst sandsynligt ikke sådan, at det ender. 

6. Aftal om det er hemmeligt eller ej
Skal jeres venner kende til jeres forhold? Det kan hurtigt blive akavet i et selskab, hvis den ene har fortalt det til alle, og den anden forsøger at holde relationen nogenlunde privat. Bliv enige.

7. Drop romantikken
Romantik er en sikker vej til, at den ene af jer begynder at udvikle følelser. Det komplicerer og forvirrer, hvis I lader som om, at I er kærester i de timer, I er sammen. Gem den dæmpede belysning, den gode mad og rødvin, Netflix, stearinlys og lækre toner til en rigtig date.

8. Tal højt om jeres fantasier
Det er derfor, I er sammen! I skal blive virkelig gode til at have sex, så I hver især kan få størst mulig nydelse ud af forholdet, og det sker kun ved, at I taler højt om, hvad I godt kan lide. Fordelen her er, at din bolleven ikke bliver såret over, at du retter på ham/hende i sengen. Tværtimod. Jeres frække venskab vil gøre jer knalddygtige - og det vil kun komme fremtidige kærester til gode. 

9. Hav sikker sex - altid
Det giver sig selv. Der er ikke noget så usexet som en gang klamydia eller mundherpes. Beskyt jer selv med hianden og andre, så den frække relation mellem jer ikke bliver ødelagt af sygdomme og irritation (og kløe).

10. Lad ikke forholdet vare for længe
Hvis I overholder de første ni regler, så er det ikke svært for jer at sige farvel og tak til hinanden. Og det er netop sådan, et bollevenskab skal være. Ingen følelser, ingen forpligtelser, bare god sex. Hvis I vil være helt sikre på, at I ikke gror sammen og glemmer at udforske havet for andre fisk, fordi I har det godt og trygt med hinanden, så er det en god idé at afslutte relationen efter nogle måneder. Fast sex i mere end et år kan næsten ikke kaldes for uforpligtende.

Læs også: 5 grunde til at have sex med din mand HVER aften

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip