Denne ting tænder din partner totalt af på ifølge hans stjernetegn

Foto: Shutterstock (modelfoto)

Dårlig humor, mangel på ydmyghed eller rutinepræget sex? Her er det, der tænder din partner mest af i sengen, ifølge hans eller hendes stjernetegn.

Nogle kan godt lide rutiner, mens andre elsker eventyr. Det er ikke altid let at blive klog på, hvad din partner synes om i sengen. Og ikke mindst, hvad han bestemt ikke bryder sig om. 

Men måske er der hjælp at hente hos stjernerne. Her er ifølge Elite Daily, hvad der tænder os mest af, hvis man skal tro vores stjernetegn.

Vædderen (19. april - 19. marts)
Vædderen har meget svært ved at finde gnisten i dobbeltsengen, hvis der ikke er humor mellem parterne. Han eller hun elsker nemlig at grine og finder humor helt utrolig sexet. Så hvis du gerne vil lokke en vædder med i sengen, må du hellere øve dine vittigheder - og være indstillet på at grine af vedkommendes.

Læs også

10 tegn på at du er sygeligt sexafhængig

Tyren (21. april - 21. maj)
Hvis der er én ting, der virkelig tænder en tyr af, så er det upålidelighed. Så hvis du har lavet en aftale med en tyr, så har du bare at holde dit ord. Tyren sætter stor pris på lækker mad og en hyggelig aften derhjemme med gode snakke.

Tvillingen (21. maj - 21. juni)
Tvillingen elsker at være genstand for andre menneskers opmærksomhed. Derfor bryder han eller hun sig meget lidt om en partner, der truer med at stjæle den. Så hvis du gerne vil tækkes en tvilling i dobbeltsengen, bør du ikke udfordre hans eller hendes popularitet, men heller ikke risikere at ødelægge hans eller hendes sociale omdømme.

Krebsen (22. juni - 22. juli)
En krebs elsker hjemlig hygge, så du skal ikke gøre dig store forhåbninger om en aften ude, hvis du er i selskab med dette stjernetegn. Hvis det alligevel lykkes dig at lokke krebsen ud, bør i ikke drikke cocktails, da han eller hun vil ende med at sidde og snøfte ned i sin alkoholfri øl.

Læs også

5 ting du gør fuldstændig forkert, når du onanerer

Løven (23. juli - 22. august)
Umiddelbart lyder det måske lidt ironisk, men trods sit store ego, tænder løven af på mennesker, der ikke udviser ydmyghed. Det skyldes sandsynligvis, at løven har lært at tæmme sin flamme og derfor ser ned på en elsker, der praler for meget eller udviser egoisme i soveværelset.

Jomfruen (23. august - 22. september)
Hvis der er noget, der virkelig tænder en jomfru af, så er det en forsinket aftale. Så sørg for at være der til tiden, hvis du gerne vil lokke en jomfru med i sengen. Du bør aldrig lade ham eller hende vente, når de først har afsat tid til dig.

Vægten (23. september - 22. oktober)
Vægten hader rutinepræget sex og længes derfor efter en partner, som er klar på at prøve noget nyt af i dobbeltsengen. Han eller hun søger sexpartnere, som vil udfordre dem og præsentere dem for noget, de ikke har prøvet før. Derfor mister de hurtigt interessen, hvis jeres sexliv er for kedeligt.

Læs også

Afsløring: Danske mænd med disse navne bliver oftest tynde i toppen

Skorpionen (23. oktober - 21. november)
Skorpionen er en virkelig følsomt væsen, som vil løbe mod døren, hvis du er for omklamrende i starten af jeres forhold. Selvom skorpionen har ry for at være et af de mest seksuelle stjernetegn, så vælger han eller hun sine partnere med omhu. Hvis du gerne vil være en af dem, bør du afvente signal, før du tager første skridt.

Skytten (22. november - 21. december)
Hvis der én ting, der virkelig tænder skytten, så er det eventyr i dobbeltsengen. Han eller hun tænder helt af på en partner, som ikke er klar på at udvide deres seksuelle horisont. Så hvis du gerne vil forføre en skytte, bør du være indstillet på, at det kræver en indsats.

Stenbukken (21. december - 19. januar)
Stenbukken tænder helt af på en partner, der udviser usikkerhed i dobbeltsengen. Han eller hun sætter stor pris på stabilitet og fast grund under fødderne. Derfor kan du regne med stenbukken, lige ind til vedkommende føler sig usikker på jeres relation. Når det sker, er stenbukken skredet.

Læs også

8 forbudte fejl mænd begår under oralsex

Vandmanden (20. januar - 18. februar)
Som udgangspunkt er vandmanden et utroligt følsomt stjernetegn. Så pas på med at virke alt for frembrusende, hvis du gerne vil være sammen med en vandmand. Hvis du gerne vil forføre vedkommende, skal du lade som om du, er mere ligeglad end ham eller hun. De kan nemlig godt lide, når du spiller lidt kostbar.

Fisken (19. februar - 20. marts)
Fisken er en meget loyal og følsom elsker, som altid vender tilbage igen, hvis du lader ham eller hende svømme lidt væk. Fisken bryder sig nemlig ikke særlig meget om rutine, fordi det dræner ham eller hende for energi. Derfor bør du opfordre fisken til at have det lidt sjovt i dobbeltsengen.

Sådan fortæller du din nye kæreste, at du har en mikropenis

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip