Derfor er kvinder over 40 år bedst: Franks hyldest spreder sig på nettet som en steppebrand

Forfatteren Frank Kaiser deler jævnligt sine artikler på Suddenly Senior, men ingen af dem har fået samme enorme succes, som klummen om kvinder over 40.

- Da jeg var 20, havde jeg kun øje for for kvinder på min alder. Kvinder over 30 var gamle, dem over 40 var usynlige, skriver Frank Kaiser.

I dag, hvor han er i 70’erne, sætter han stadig pris på smukke ofte uskyldige kvinder i 20’erne, men han nyder også kvinder på sin egen alder. Derfor har han skrevet en hyldest til den modne kvinde.

Læs også: Kvindernes hadeliste: 30 ting som får mænd til at virke umanerligt umodne

Artiklen har nogle år på bagen, men den bliver ved med at dukke op på nettet, og vi forstår godt hvorfor. Så nu synes vi heller ikke, I skal snydes for Franks Kaisers hyldest.

Her er nogle af hans grunde til, at kvinder over 40 bare er dejlige:

- En moden kvinde ved, hvordan man smiler så ægte og opløftende, at gamle mænd vakler

- En moden kvinde har levet længe nok til at vide, hvem hun er, hvad hun vil have og fra hvem. Fra 50-årsalderen er de færreste kvinder holdningsløse. Gudskelov!

- Når først man ser bort fra en rynke eller to, er en moden kvinde meget mere sexet end hendes yngre modstykker. Hendes sexlyst er større, hendes frygt for graviditet er væk, hendes påskønnelse af erfaren elskov er finpudset og gensidig, og hun har levet længe nok til at vide, hvordan man behager en mand på måder, hendes datter aldrig kunne drømme om.

Læs også: Vidunderlig video: Disse modne kvinder lærer dig en ting eller to om kærlighed

- En moden kvinde er ærlig og ligefrem. En ung kvinde siger ikke noget, hvis du er en nar, fordi hun frygter, at du vil tænke dårligt om hende. Den modne kvinde er fuldstændig ligegled.

- En moden kvinde har nok selvtillid til at introducere dig for sine veninder, En ung kvinde snerrer ofte af mistro, når ‘hendes fyr’ er sammen med andre kvinder. Ældre kvinder kunne ikke være mere ligeglade.

- Kvinder bliver synske med alderen. Du behøver aldrig at bekende dine synder til en moden kvinde. Præcis lige som din mor ved de det altid i forvejen.
 

 

Dagens Gossip