Det ligner et almindeligt soveværelse, men vent til kameraet zoomer ind

Foto: Imgur.

Det er ganske enkelt perfekt.

Bare fordi man er et kæledyr betyder det ikke, at man skal nøjes med et lille hjørne af stuen eller fodenden af dobbeltsengen.

En kvindelig hundeejer har gjort sit for, at hendes hund skal have sit eget private sted at trække sig tilbage efter en lang dag.

Læs også: Han var i fuld gang med haven, da han fandt sin bedste ven i en pose muld

Hun har bygget et soveværelse til hunden under familiens trappe i deres hus, skriver den amerikanske dyreside The Dodo.

Soveværelset ligner til forveksling et almindeligt et af slagsen, men det er naturligvis mindre, så det passer til en chihuahua-hund.

Det er kvindens nevø, der har delt de skønne billeder på det amerikanske sociale medie Reddit, og siden har billederne taget alverdens hundeejere med storm.

Læs ogsåHun bliver skrækslagen, da hunden bider hendes datter - så ser hun faren i græsset og hylder dens hurtige reaktion

Foto: Imgur.

Der er en dør ind til rummet, som de fleste nok ville bruge som pulterrum eller garderobe. Ligesom der er rigtige fliser på gulvet og tapet på væggene i hundeværelset.

Foto: Imgur.

Derudover byder soveværelset på en behagelig seng, en kommode med telefon, mad- og drikkeskåle og legetøj. Og prikken over i‘et må være billedet på væggen af en flok hunde, der spiller poker.

Foto: Imgur.

Det er nok de færreste hunde, der lever under så luksuøse forhold som denne. Men der er masser af inspiration at hente på billeder, hvis man selv går med tanker om at indrette en del af sit hjem på hundens præmisser.

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip