Diana tog foto af fremmed kvinde i motionscentret: Skrev 'bollehåndtag' og delte det med tusinder

14/03/2017 12:00

Ane Sørensen

Viralt
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Britiske Diana Andrews tog et billede af en fremmed kvinde i motionscentret og delte det med tusindvis af følgere på Instagram. Det fik folk til at kritisere den unge kvinde for bodyshaming.

Mest læste i dag

Den britiske bodybuilder Diana Andrews er kommet i modvind, efter hun filmede en fremmed kvinde i et motionscenter og delte et billede af hende på det populære medie Instagram.

‘Love handles (bollehåndtag red.)’ skrev Diana Andrews til billedet, som viser kvinden på et løbebånd. Senere delte hun endnu et billede, hvor hun skrev, at kvinden sikkert var i gang med at bestille burgere til levering senere.

Det skriver Metro.

Foto: Instagram

Billedene delte Diana Andrews angiveligt med sine 17.000 følgere på det sociale medie.

Men den unge kvindes kommentarer faldt ikke i god jord hos modtagerne. Hun skulle nu have gjort sin instagramprofil privat og efterfølgende undskyldt på det sociale medie Snapchat:

- Jeg indser, at det var forkert af mig at lave denne fjollede vittighed. Det var aldrig min hensigt at bodyshame, såre eller være respektløs over for nogen.

Foto: Instagram

Senere skrev Diana Andrews følgende i et opslag på Facebook:

- Jeg ønsker at forklare mig, for det jeg gjorde, efter min træningssession tirsdag aften. Jeg så denne pige på løbebåndet, som snakkede i telefon, og jeg optog en video og tilføjede en kommentar om, at hun sikkert var ved at bestille takeaway. Hele pointen med denne video var, at hun bruger sin telefon, mens hun er på løbebåndet.

- Hele historien blev vendt på hovedet, da der blev taget et screenshot og tilføjet, at jeg bodyshamede denne kvinde. Jeg ville aldrig gøre dette, sådan er jeg ikke. Jeg opmuntrer altid folk til at gøre deres bedste og skubbe sig selv. Jeg er her for at motivere, særligt kvinder, til ikke at være bange og få fuldført opgaven. Folk, som kender mig ved, at jeg ikke er en bølle. Jeg fortryder virkelig, at jeg optog den video.

Diana Andrews Foto: Instagram