Efter vanvittig bilulykke: Mand gør chokerende opdagelse, da han vender tilbage til bilvraget

En bruger på billeddelingssiden Imgur fortæller nu den utrolige historie om, hvordan han overlevede et frygteligt biluheld, og hvad der efterfølgende gik op for ham. Det skriver Sfglobe.com

Brugeren, der kalder sig Firefighting128, forklarer, hvordan han sidste år kom kørende på en amerikansk motorvej, da en ulykke længere fremme fik ham til at bremse hårdt op.

Mens han trådte hårdt på bremsen, kunne han til sin frygt se i bagspejlet, hvordan en lastbil nærmede sig i høj fart. Han nåede kun at dreje i rettet for at undvige, før lastbilen, der slet ikke kunne nå at bremse for uheldet, bragede op i ham med over 100 kilometer i timen og fortsatte op over hans bil.

Sammenstødet var utrolig voldsomt, men heldigvis havde føreren af bilen nået at få drejet hjulene tilpas meget til, at han netop undgik at blive knust af lastbilen.

Bilen blev ved sammenstødet slynget af vejen, og det tog hele 17 minutter, før den blev fundet. Efterfølgende tog det over en time, før reddere kunne få ham ud af det sammenkrøllede bilvrag, og herefter blev han straks fløjet til det nærmeste hospital for at blive behandlet for sin omfattende skader.

Manden havde mirakuløst overlevet, men på hospitalet måtte han igennem flere operationer og en længere behandling, før han til sidst kunne udskrives.

Da han en uge senere så vraget af sin totalskadede bil, gik det pludselig op for ham, hvor heldig han egentlig havde været.

For mens det meste af bilen nærmest var ugenkendelig, så var både bilens reservehjul fuldstændig i takt - hvilket formentlig havde reddet hans liv.

For under reservedækket lå benzintanken, der heller ikke var kommet noget til. Var den derimod blevet ødelagt som resten af bilen, var den sandsynligvis eksploderet, og så havde den heldige mand været død.

Derfor har han nu delt både sin histoire samt billeder af det uhyggelig bilvrag til skræk og advarsel – og som en opfordring til alle om at køre ordenligt i trafikken.

 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip