Faderens loft havde været aflåst i 40 år: Sønnen gjorde en uhyggelig opdagelse

En 33-årig tysk mand gjorde en grusom opdagelse, da han kravlede op på sin fars loft i byen Cloppenburg i det nordvestlige Tyskland i sidste uge.

Sønnen var i gang med at hjælpe med renoveringer på huset, da han fandt resterne af et menneske dækket af blade og hø oppe på loftet. Kun skelettet og tøjet var tilbage. Det skriver The Sun.

De lokale myndigheder blev hurtigt involveret i sagen, og en analyse af tandsættet har siden vist, at der er tale om skelettet af en 28-årige kvinde, som forsvandt sporløst i 1977 fra en adresse kun fem kilometer væk.

Læs også: Døren til loftet havde aldrig været åbnet - familien fandt en hemmelighed, der skulle ændre deres liv for evigt

Kvinden var psyisk syg, og i 1976 forsvandt hun fra sit hjem i seks uger, hvor hun boede alene i en skov. Efterforskere er derfor overbevist om, at der ikke ligger en forbrydelse bag kvindens død.

Hun er formentlig stukket af og har fundet vej til loftet, hvor hun har lagt sig til at sove og er frosset ihjel. Hun efterlod sig tre børn, og hendes mand døde i 2012.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip