Gift kvinde finder seddel fra "stalker" i sin bilrude: Da hun læser den til ende, takker hun ja til at mødes

Nils Würtzenfeld

402 uger siden

|

04/11/2016
Viralt
Foto: Brené Brown/Facebook
Foto: Brené Brown/Facebook
En gift kvinde fandt en seddel i sin bilrude fra en hemmelig beundrer: Pludselig lægger hun mærke til noget, der ændrer alt.

Dagens topnyheder

Som årerne går i et ægteskab, kan der helt naturligt blive længere og længere mellem romantikken og de spontane og lidenskablige gøremål.

Nogle mennekser er dog stadig gode til at holde liv i den ægteskablige gnist, hvilket en amerikansk kvinde fik at mærke, da hun helt uventet fandt en lille seddel i sin forrude. De skriver Little Things.

For nylig havde Brené Brown været i fitness centret – en aktivitet som hun med nødt og næppe kan finde plads til ved siden af rollen som hengivende hustru, kærlig mor til tre samt hårdtarbejdende karrierekvinde.

Foto: Brené Brown/Facebook

Da Brené gik fra centret til sin bil, gjorde hun pludselig en uventet opdagelse. For i forruden sad en lille seddel klemt fast bag vinduesviskeren, og da den travle husmor samlede den op, blev hun helt paf.

- Du er virkelig sød. Jeg skal ud og danse i aften – hvis du har lyst til at tage med. Ring til mig, stod der på sedlen efterfulgt af et telefonnummer.

Foto: Brené Brown/Facebook

Brené Brown blev med det samme både forvirret og smigret, for hvem havde dog taget sig tid til at skrive denne beskek, og hvor kendte vedkommende Brené fra?

Selvom invitationen var flatterende, så havde Brené dog ikke tænkt sig at takke ja. Hun havde jo sin mand - Steve - som hun elskede, og som var den eneste for hende.

Foto: Brené Brown/Facebook

Men da Brené Brown nærstuderede sedlen og telefonnummeret, gik sandheden pludselig op for hende, og straks blev hendes kærlighed til sin mand mangedoblet.

For Brené genkendte med det samme nummeret og vidste derfor nu, at hendes 'hemmelige' beundrer i virkeligheden var Steve Alley – den samme mand, der gennem mange års ægteskab havde beundret og elsket hende hver eneste dag.

Foto: Brené Brown/Facebook

Steve Alley havde nemlig valgt at følge efter sin kone til fitness, og da Brené først var ude af syne, efterlod han den lille seddel, for at vise, at passionen, gnisten og romantikken i et forhold sagtens kan være i takt efter mange års ægteskab.

Brené Brown ringede derfor med det samme til sin beundrer og takkede ja til daten.

Foto: Brené Brown/Facebook