’Græder jeres barn, koster det ekstra’: Forældre raser over kynisk frisør-krav

Nils Würtzenfeld

393 uger siden

|

03/01/2017
Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En seddel i en frisørsalon har skabt både vrede og forargelse blandt chokerede forældre.

Dagens topnyheder

En frisør i Australien er kommet i global modvind, efter et billede har spredt sig på Facebook.

Billedet er nemlig taget i frisørens salon og viser en seddel med et noget opsigtsvækkende budskab. Det skriver Daily Mail.

- Kære Kunder,

Ethvert barn, der græder under en børneklipning, vil resultere i en prisstigning på 10 dollars (cirka 50 kroner).

Foto: Facebook

Sådan står der på den seddel, som frisøren har hængt op for at understrege, at grædende børn altså ikke er velsete i salonen.

- Min ven sendte dette til mig, og jeg troede, at det var en joke. Hun fortalte, at de har hængt sådanne skilte op i den salon, som hun besøgte, skriver den kvinde, som efterfølgende har delt opslaget på Facebook.

Og som det så ofte før er sket med opsigtsvækkede Facebook-opslag, så spredte billedet sig hurtigt – blandt andet til en Facebook-gruppe for mødre, hvor billedet – og ikke mindst budskabet – fik flere af brugerne op i det røde felt.

- Det er så åndssvagt for at være ærlig! Jeg gætter på, at frisøren ikke selv har børn, skriver én bruger i en kommentar til billedet, mens andre kalder det ’latterligt’ og ’en joke’.

Siden har opslaget også skabt opmærksomhed uden for Australiens grænser, hvor mange forældre har været chokeret over, at man vil være bekendt at sætte en prismæssig bøde på børns følelser.

Andre hævder dog, at frisøren selv må bestemme, hvem hun klipper, og hvad det skal koste.

En Facebook-bruger, der selv ejer en frisørsalon, har skrevet i en kommentar til billedet:

- At børn nogen gange græder er ikke noget særligt – de er jo børn! Seriøst - så er det så trist at have sådan noget hængende, lyder det.