Han finder fire forladte killinger: Tager dem med hjem - og får sit livs overraskelse

Ane Sørensen

383 uger siden

|

15/03/2017
Viralt
Foto: Daursky Nature Reserve
Foto: Daursky Nature Reserve
En russisk bondemand fandt fire moderløse killinger ude i sin lade. Da han tog dem til sig, viste kattene at være noget helt andet, end han havde forventet.

Dagens topnyheder

En russisk bondemand besluttede sig for at tage fire forladte killinger til sig, da han fandt dem alene i sin lade. Killingerne var tilsyneladende blevet forladt af deres mor, som aldrig vendte tilbage igen.

Da killingernes nye ejer kiggede nærmere på dem, gjorde han dog en overraskende opdagelse.

Det skriver Little Things.

Foto: Daursky Nature Reserve

Foto: Daursky Nature Reserve

Det viste sig nemlig, at det ikke var almindelige huskatte, der var flyttet ind i bondemandens hjem.

Da han kontaktede naturreservatet Daursky Nature Reserve, fandt man ud af, at de små killinger var Pallas’ katte - et lille kattedyr, som lever i Centralasien.

Den vilde kat har cirka samme størrelse og vægt som en huskat, men dens hale er meget længere, kroppen er mere kompakt, og pelsen er mere plysset.

Foto: Daursky Nature Reserve

Foto: Daursky Nature Reserve

Killingerne kom i pleje hos naturreservatet, hvor de voksede op sammen med to voksne katte, som straks tog dem til sig. Da de blev store nok, blev killingerne sluppet ud i det fri igen, hvor de allerede er faldet godt til.

En kinesisk mand fik også lidt af et chok, da han havde købt to ‘hundehvalpe’, som viste sig at være et helt andet dyr, da de voksede op.